kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 13.05.2019 14:22:48

NOVE PODROBNOSTI: Porzingisa napadli navijači, po glavi so ga s ...

twitter
Soigralec Luke Dončića pri Dallasu Latvijec Kristaps Porzingis je bil konec tedna poškodovan v pretepu v nočnem klubu v domači Latviji. Vodstvo košarkarskega kluba NBA Dallas Mavericks je že sprožilo preiskavo.

V nedeljo je družabna omrežja v Latviji preplavil posnetek Porzingisa, ki je pred nočnim lokalom vpleten v spor z gručo ljudi. Ženska na posnetku mu skuša preprečiti, da bi se spor nadaljeval, a 23-letni košarkar, ki je okrvavljen po obrazu in ima strgano majico, jo odrine in nadaljuje besedni spor z gručo ljudi.

"Kakor je videti, so Kristapsa pred klubom napadli," so sporočili pri Mavericksih, ki bodo primer preučili podrobneje.


Po poročanju latvijskih medijev, naj bi Porzingisa napadli rusko govoreči navijači njegovega nekdanjega kluba New York Knicks. Spletna stran irliepaja.lv poroča, da so ga navijači napadli, ker niso bili zadovoljni, da je zapustil New York. Okrvavljen je bil zaradi udarca v glavo s stolom. Še preden je prišla policija, je košarkar pregnal napadalce iz kluba. Ti so napadli skupino prijateljev Porzingisa, grozili so tudi ljudem okrog njih.

Policija v Liepaji je sporočila, da uradna preiskava poteka, dva napadalca pa sta v bolnišnici. Porzingis še ni vložil uradne prijave.

Za Porzingisom je sicer slaba sezona, saj zaradi poškodbe križnih vezi za Dallas, kamor je prišel iz New Yorka, še ni zaigral. Prav v New Yorku pa ga čaka težja policijska zgodba, saj ga je neka ženska konec marca obtožila, da jo je posilil in policija primer še vedno preiskuje.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike