chris martin Odkrito.si

Chris Martin: Poljubljal se je z angleško ...

hrondit, meteorit, Maryborough Svet24.si

FOTO: Mislil je, da je našel zlato, a je našel ...

clementz1 Petisvet.si

Ne upamo si zaropotati (zato pa delajo z nami kot ...

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

tess holliday Svet24.si

FOTO: 130-kilogramov težka manekenka na plaži ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

STA
STA
0 13.05.2019 14:22:48

NOVE PODROBNOSTI: Porzingisa napadli navijači, po glavi so ga s ...

twitter
Soigralec Luke Dončića pri Dallasu Latvijec Kristaps Porzingis je bil konec tedna poškodovan v pretepu v nočnem klubu v domači Latviji. Vodstvo košarkarskega kluba NBA Dallas Mavericks je že sprožilo preiskavo.

V nedeljo je družabna omrežja v Latviji preplavil posnetek Porzingisa, ki je pred nočnim lokalom vpleten v spor z gručo ljudi. Ženska na posnetku mu skuša preprečiti, da bi se spor nadaljeval, a 23-letni košarkar, ki je okrvavljen po obrazu in ima strgano majico, jo odrine in nadaljuje besedni spor z gručo ljudi.

"Kakor je videti, so Kristapsa pred klubom napadli," so sporočili pri Mavericksih, ki bodo primer preučili podrobneje.


Po poročanju latvijskih medijev, naj bi Porzingisa napadli rusko govoreči navijači njegovega nekdanjega kluba New York Knicks. Spletna stran irliepaja.lv poroča, da so ga navijači napadli, ker niso bili zadovoljni, da je zapustil New York. Okrvavljen je bil zaradi udarca v glavo s stolom. Še preden je prišla policija, je košarkar pregnal napadalce iz kluba. Ti so napadli skupino prijateljev Porzingisa, grozili so tudi ljudem okrog njih.

Policija v Liepaji je sporočila, da uradna preiskava poteka, dva napadalca pa sta v bolnišnici. Porzingis še ni vložil uradne prijave.

Za Porzingisom je sicer slaba sezona, saj zaradi poškodbe križnih vezi za Dallas, kamor je prišel iz New Yorka, še ni zaigral. Prav v New Yorku pa ga čaka težja policijska zgodba, saj ga je neka ženska konec marca obtožila, da jo je posilil in policija primer še vedno preiskuje.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike