Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

ku
ku
0 23.04.2019 08:41:35

Veliki UP Olimpije, ki želi v NBA je vesel, ko vidi Luko Dončića: Vedel sem, da bo vsem ...

alesfevzer.com
Ljubljanska Olimpija utegne ostati brez svojega dragulja, ki namerava v ligo NBA.

Luka Šamanić je v Ljubljano pred to sezono prišel z jasnimi načrti. Nekdanji up Barcelone se v Sloveniji želi izklesati v igralca za ligo NBA. Glede na to, da se je prijavil na letošnji nabor novincev, očitno verjame, da mu je to že uspelo.

19-letni Hrvat je v tej za Olimpijo zelo skromni, da ne rečemo katastrofalni sezoni, v dobrih 15 minutah na tekmo v ligi ABA povprečju dosegal po 6,4 točke in 3,8 skoka. V ligi prvakov in državnem prvenstvu njegova statistika beleži po dobrih 8 točk na tekmo.

Šamanić je v tem trenutku po napovedih analitikov projektiran kot 40. izbor, kar pomeni, da bo izbran v drugem krogu nabora. V Ameriki seveda že tipajo, o kakšnem košarkarju je govora in o temu so ga pri znanem portalu Hoopshype povprašali kar iz prve roke. Kako se jim je predstavil, si preberite na tej povezavi, kaj si misli o Luki Dončiću, otroku Olimpije, ki je v NBA ligi uspel, pa tule: "Nikoli nisem dvomil, da mu bo uspelo. Vedel sem, da bo vsem pokazal, da je 'top' igralec. Ne nazadnje je bil MVP evrolige. Res je lepo videti nekoga iz Evrope, da mu gre tako dobro. Ne le njega, ampak še marsikoga drugega. Vesel sem, zaradi tega."

Značke: luka-šamanić, nba

Članki iz rubrike