Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ku
ku
2 31.03.2019 08:18:27

GROZLJIVE OBTOŽBE: Veliki zvezdnik DALLASA v težavah, podrobnosti zmrazijo do kosti!

vszi
Soigralec Luke Dončića se je znašel v težavah.

Ameriški mediji so danes postregli s šokantno novico v povezavi z zvezdnikom Dallasa Kristapsom Porzingisem. Visokorasli Latvijec se namreč sooča z obtožbami, da je v svojem stanovanju posilil dekle.


Identiteta predstavnice nežnejšega spola sicer ni znana, znane pa so podrobnosti, o katerih poročajo Američani. Dogodek naj bi se zgodil lanskega februarja v New Yorku, dekle je policiji povedalo, da jo je takratni košarkar moštva iz New Yorka močno pritisnil ob posteljo v sobi za goste, s svojim penisom na silo vstopil v njeno vagino in nato postal nasilen ter jo začel klofutati. Govoril ji je, da je njegova sužnja in da je njegova lastnina. Vse skupaj se je končalo, ko ga je začela brcati in se upirati na vso moč.

Neznano dekle je sicer takrat živelo v isti stavbi, član Dallasa pa ji je takrat obljubil, da ji bo zaradi tega dogodka plačal 75 tisoč evrov. Vse skupaj bi moralo ostati med njima, a se je žrtev odločila spregovoriti, ker ji latvijski košarkar še zdaj ni plačal tega denarja. Ker preiskava poteka, v klubu tega dogodka ne komentirajo, oglasili pa so se košarkarjevi odvetniki in sporočili, da je vse to laž in da gre zgolj za izsiljevanje.

Značke: dallas, porzingis

Članki iz rubrike