Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
1 07.02.2019 13:35:52

LeBron James PONOREL OD JEZE ob potezi Dallasa! In zaradi Dončićevega kluba storil TOLE!

Ufff, tega nismo pričakovali.

LeBron James se le redko odzove na dogajanja v ligi NBA. Še toliko redkeje, če stvar ne zadeva njega ali njegovega moštva. Tokrat se je kralj James odločil, da se preko svojega Instagram profila odzove na zadnjo menjavo v Dallasu, ko so Telički v Sacramento poslali Harrisona Barnesa.

Slednji je za vse skupaj izvedel kar sredi tekme, kar je pošteno ujezilo Jamesa. Na svojem Instagram profilu je objavil videoposnetek trenutka, ko Barnes izve, da je bil zamenjan v Sacramento in nato z vso silo udaril po ... Hja, Dallasu, ligi, menjavah. Vsem.

"Naj uganem? To je v redu, ker so morali narediti tisto, kar je najboljše za franšizo, kajne? Zamenjali so tega človeka dobesedno med tem, ko je igral in ko ni imel POJMA, kaj se dogaja. Ne kritiziram tistih, ki so ga zamenjali, ker gre za posel in v njem moraš storiti, kar je najboljše za klub. Toda želim, da se začne na stvari gledati drugače in ne da če igralec želi biti zamenjan oziroma oditi iz franšize, takrat velja za sebičnega/nehvaležnega, ko pa te franšiza zamenja, odpusti in tako naprej, potem se na to gleda kot na to, da je naredila tisto, kar je najboljše zanje. Meni je okej in eno in drugo, resnično. Samo recimo bobu bob," bi se nekako glasil prosti prevod LeBronovega zapisa.

Celoten LeBronov zapis, ki so ga všečkali številni zvezdniki lige NBA, med drugim zelo pomenljivo tudi Anthony Davis, si lahko preberete spodaj. Če se vam ne prikaže, ga lahko vidite tudi TUKAJ.

Članki iz rubrike