palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ku
ku
0 14.01.2019 17:43:34

LEGENDARNI Dirk Nowitzki v SLOVENŠČINI nagovarja navijače, da naj glasujejo za Dončića!? (video)

Reuters
Epsko.

Tako v Sloveniji, kot pravzaprav po vsej Evropi in seveda v največji meri v ZDA je čisto prava Lukamanija. Ali Dončićmanija, kakor vam je pač ljubše. Izjemni slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić je s svojimi fenomenalnimi predstavami povsem obnorel najmočnejšo ligo na svetu, ligo NBA. 

Predstave slovenskega čudežnega dečka so tako dobre, da se vsakodnevno pojavljajo pozivi, da bi se moral Dončić že v svoji prvi sezoni v ligi NBA znajti na tekmi zvezd. All Star-ju, kot ji pravijo onstran luže. In v tem trenutku Dončiću kaže zelo dobro, zbral je že krepko več kot 2 milijona glasov navijačev, kar ga trenutno uvršča na 2. mesto med vsemi košarkarji v zahodni konferenci in na 4. mesto v celotni ligi NBA. 


Še naprej iz raznoraznih naslovov prihajajo pozivi navijačem, da naj glasujejo za Dončića, zdaj je svoj lonček pristavil še Dirk Nowitzki. In kar v slovenščini pozval vse, da naj namenijo glas slovenskemu šampionu. Ne verjamete? Oglejte si posnetek. 

No, jasno je, da ne gre za resničen posnetek in da slovenščina Nowitzkega ni tako dobra, toda tisti, ki je posnetek spravil na splet, si zasluži vse pohvale. Sinhronizacija je brezhibna, poziv je zelo prepričljiv, vse skupaj pa je zelo simpatično. "Pomagajte Luki Dončiću postati All Star to leto. Kliknite link za oddajo svojega glasu za Luko," pravi Dirk v slovenščini. Če se vam videoposnetek ne prikaže, ga lahko vidite TUKAJ

Mi smo (nepravega) Nowitzkega poslušali in smo oddali glas za Dončića. Pa vi? To lahko storite takole:

Članki iz rubrike