andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

STA
STA
0 02.11.2018 08:24:33

Milwaukee prvič v sezoni poražen

Reuters
Košarkarji Milwaukee Bucks so v ligi NBA doživeli prvi poraz, tako da zdaj ni več neporažene ekipe. Na gostovanju v Bostonu so izgubili s 113:117. Zdaj imajo razmerje v zmagah in porazih 7-1, takšnega imajo po novem tudi Denver Nuggets, ki so s 110:91 zmagali v Clevelandu.

Milwaukee, ki je na vrhu vzhodne konference skupaj s Torontom, je izgubil kljub novi dobri predstavi Giannisa Antetokounmpa. Ta je tekmo končal s 33 točkami in 11 skoki. Na drugi strani je imel Boston več razpoloženih igralcev, šest jih je doseglo dvomestno število točk, največ med njimi pa Kyrie Irving, ki je zbral 28 točk. Kelti so do zmage prišli predvsem po zaslugi trojk, teh so namreč zadeli zanje rekordnih 24, od tega Irving šest.

Cleveland ostaja pri zgolj zmagi, potem ko je gladko izgubil dvoboj z Denverjem. Pri slednjem se je s 23 točkami najbolj izkazal španski rezervist Juan Hernangomez. Pri domačih je s 17 točkami prednjačil Jordan Clarkson.

Največ točk v večeru so dosegli Sacramento Kings, ki so v Atlanti zmagali s 146:115. De'Aaron Fox je blestel pri gostih, dosegel je svojega prvega trojnega dvojčka z 31 točkami, 15 podajami in desetimi skoki.



Strelsko razpoloženi so bili tudi Portland Trail Blazers, ki so New Orleans premagali s 132:119. Prvi strelec ekipe je bil Damian Lillard s 26 točkami, pri poražencih je Julius Randle zbral še tri točke več.

Charlotte Hornets so doma izgubili proti Oklahoma Cityju s 107:111, pri čemer je Russell Westbrook za zmagovalce dosegel 29 točk, deset podaj in osem skokov. Philadelphia 76ers pa so premagali Los Angeles Clippers s 122:113, Joel Embiid je za domače zbral kar 41 točk in imel še 13 skokov. Zanj je bila to že šesta tekma v sezoni, v kateri je dosegel vsaj 30 točk in deset skokov.

Luka Dončić bo z Dallasom v noči na soboto gostil New York Knicks, Goran Dragić pa bo z Miamijem v noči na nedeljo gostoval v Atlanti.

Značke: nba, košarka

Članki iz rubrike