Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 26.10.2018 13:30:50

Predsednik Dallasa ŠOKIRAL! Zgodilo se je 15 MINUT pred draftom, takrat smo Dončića ...

twitter
Dallas se je moral zelo potruditi, da je prišel do Luke Dončića. O tem je zdaj iskreno spregovoril lastnik Teličkov Mark Cuban.

Letošnjega junija so bile vse oči ljubiteljev košarke usmerjene v Brooklyn, kjer je bil na sporedu nabor lige NBA. Na tem je bil tudi Luka Dončić. Slovenca so kot tretjega izbrali pri Atlanti, nato pa ga v zameno za Traeja Younga takoj poslali v Dallas. Ta je moral zraven dodati še svoj izbor v prvem krogu prihodnjega nabora.


A v ozadju je za usluge Slovenca potekala prava bitka, to je priznal tudi lastnik Dallasa Mark Cuban. Slednji je razkril, da je veliko vlogo pri tem odigral tudi generalni direktor kluba. "To je bil hud boj, vse zahvale gredo Donnieje Nelsonu," je uvodoma dejal Cuban.

A v nadaljevanju je bil še precej bolj konkreten, zanimanje za Slovenca je bilo izjemno, želeli so si ga številni klubi. "Klicali so nas iz drugih ekip in hoteli, da bi jim prepustili svoje mesto na naboru v zameno za koga drugega. Na srečo nam je uspelo v zadnjih minutah. Šele petnajst ali pa dvajset minut pred samim naborom nam je uspelo, da smo ga dobili. Bili smo živčni, morali smo ga dobiti in veliko smo se pogajali. Včasih moraš vložiti vse in pri Luki smo to tudi storili," je zadovoljno razlagal eden najbogatejših Američanov.

Značke: cuban, dallas, dončić

Članki iz rubrike