aljaz kate Odkrito.si

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

usodna ženska Svet24.si

Patološka odvisnost od "norega odnosa"

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

požar v mežici Svet24.si

FOTO: Ljudje so se ponoči večinoma znašli sami,...

kate Svet24.si

FOTO: Princa Charles sta zasenčili obe snahi

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande šokirala s to spremembo

sasa lendero 2 Njena.si

Saša Lendero šokirala kot črnolaska!

nu
nu
0 06.09.2018 18:31:14

STRAŠNE ŠTEVILKE! Poglejte, koliko bo vsako SEKUNDO zaslužil LeBron James!

vszi
Številke, da se ti zvrti v glavi.

Njegov prestop je bil seveda prestop leta. Še drugič v karieri je zapustil rodni Ohio, tokrat pa je svoj talent odnesel na zahodno obalo. V prihodnjih letih bo nosil legendarni vijolično-zlati dres LA Lakersov, pri tem pa seveda mastno (za)služil.

V štirih sezonah bo v žep samo iz naslova pogodbe pospravil 153.3 milijona dolarjev. Da bi si lažje predstavljali za kakšne vsote gre, so pri medijski hiši ESPN to preračunali v tekme, četrtine, minute in sekunde.

Na sezono bo Kralj James bogatejši za 38.3 milijona dolarjev, na tekmo bo zaslužil 467 tisočakov, na četrtino 117 tisočakov, vsaka minuta mu bo navrgla slabih 10 tisočakov, vsaka sekunda pa 162 dolarjev. Da, prav ste prebrali, vsako sekundo bo bogatejši za 162 dolarjev.

To seveda še ni vse, vsaj še dvakrat toliko bo zaslužil s sponzorskimi pogodbami, z najboljšim košarkarjem neke generacije med drugim sodelujeta Nike in Sprite. In ker je La La Land neprimerno večje tržišče od Clevelanda, bodo šli njegovi prihodki samo še navzgor, v nebo.

Članki iz rubrike