Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 17. februarja

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

albreht 1 Njena.si

Metka Albreht žari od zadovoljstva

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

ku
ku
0 22.07.2018 13:26:48

ZVEZDNIK Miamija na poti na Kitajsko. Kako se bodo spoprijeli s to izgubo?

vszi
Moštvo Miamija utegne pred začetkom nove sezone doživeti kar nekaj sprememb.

Toda daleč najbolj senzacionalna novica prihaja s Kitajske, kjer je Xinjiang Flying Tigers pripravljen drago plačati za usluge Dwyana Wada. 

Zvezdnik košarkarske lige NBA in trikratni dobitnik prstana je trenutno prav na Kitajskem, kjer promovira košarko in kjer je lansiral novo športno obutev Way of Wade 7. 

Kot kaže pa so obisk njihove dežele izkoristili tudi nekateri klubi, ki so se pripravljeni z Wadom pogajati o igranju v tamkajšnji ligi. Najbolj konkreten je Xinjiang, ki je pripravljen podreti rekord po plači za katerega igralca zunaj ZDA.

Ta rekord za zdaj drži Aleksej Šved, ki pri Himkiju zasluži nekaj manj kot 10 milijonov evrov za triletno pogodbo. Wade je lani podpisal za 2,3 milijonov dolarjev s Clevelandom, potem ko mu je Chicago obstoječo pogodbo izplačal (23 milijonov dolarjev), kasneje pa se je Wade vrnil v Miami, kjer je spet igral ob boku Gorana Dragića. 

Za zdaj ostaja brez pogodbe in brez interesentov v ligi NBA, sam pa je dejal, da je navdušen nad vrnitvijo v Miami. Vprašanje pa je, ali mu lahko Vročica ponudi plačo, ki si jo sam želi. 

Članki iz rubrike