prasarita 06 Odkrito.si

Ženske imamo poslanstvo, zato moramo ostati ...

rahim kurijev Svet24.si

VIDEO: Petletni Čečen s 4105 skleci postal ...

Ženska Petisvet.si

Veliko fatalnih žensk se zlomi

sneg Svet24.si

Pobelilo bo večji del Slovenije, na ta dan bo ...

severina kojić Svet24.si

Severina iskreno o svojih lepotnih popravkih

bql+zorjan Najstnica.si

Na finalu TOP NAJSTNICE Nika Zorjan in BQL!

fRANKO_BAJC Njena.si

Franko Bajc je to naredil prvič

ku
ku
0 22.07.2018 13:26:48

ZVEZDNIK Miamija na poti na Kitajsko. Kako se bodo spoprijeli s to izgubo?

vszi
Moštvo Miamija utegne pred začetkom nove sezone doživeti kar nekaj sprememb.

Toda daleč najbolj senzacionalna novica prihaja s Kitajske, kjer je Xinjiang Flying Tigers pripravljen drago plačati za usluge Dwyana Wada. 

Zvezdnik košarkarske lige NBA in trikratni dobitnik prstana je trenutno prav na Kitajskem, kjer promovira košarko in kjer je lansiral novo športno obutev Way of Wade 7. 

Kot kaže pa so obisk njihove dežele izkoristili tudi nekateri klubi, ki so se pripravljeni z Wadom pogajati o igranju v tamkajšnji ligi. Najbolj konkreten je Xinjiang, ki je pripravljen podreti rekord po plači za katerega igralca zunaj ZDA.

Ta rekord za zdaj drži Aleksej Šved, ki pri Himkiju zasluži nekaj manj kot 10 milijonov evrov za triletno pogodbo. Wade je lani podpisal za 2,3 milijonov dolarjev s Clevelandom, potem ko mu je Chicago obstoječo pogodbo izplačal (23 milijonov dolarjev), kasneje pa se je Wade vrnil v Miami, kjer je spet igral ob boku Gorana Dragića. 

Za zdaj ostaja brez pogodbe in brez interesentov v ligi NBA, sam pa je dejal, da je navdušen nad vrnitvijo v Miami. Vprašanje pa je, ali mu lahko Vročica ponudi plačo, ki si jo sam želi. 

Članki iz rubrike