milano, ulični prodajalec Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 09.07.2018 13:20:14

Durant ostaja med Bojevniki, Paul podaljšal s Houstonom

Dvakratni najkoristnejši igralec finalne serije lige NBA Kevin Durant je podaljšal pogodbo z moštvom Golden State Warriors.

Z njim bo poskušal prihodnjo sezono osvojiti še svoj tretji naslov prvaka. Načrte bodo moštvu iz Oaklanda poskušali preprečiti tudi v Houstonu, kjer so pogodbo podaljšali s Chrisom Paulom.

Čeprav podrobnosti Durantove pogodbe niso znane, ameriški mediji poročajo, da bo košarkar prihodnjo sezono zaslužil 30 milijonov dolarjev. V sezoni 2019/20 bo lahko v žep pospravil še 31 milijonov dolarjev, če se bo sam odločil kariero nadaljevati pri Golden State Warriors.



Bojevniki so pred dnevi v svoje vrste pripeljali tudi DeMarcusa Cousinsa, s čimer bo moštvo iz Oaklanda postalo prva ekipa v 40 letih, ki bo tekmo lahko začela z all star peterko. Poleg Cousinsa in Duranta bi jo sestavljali še Draymond Green ter Stephen Curry in Klay Thompson.

Branilcem naslova bo poskušala v prihodnji sezoni načrte prekrižati ekipa Houston Rockets, ki je podaljšala pogodbo z devetkratnim all star igralcem Chrisom Paulom. Slednjemu naj bi se v prihodnjih štirih sezonah na račun steklo 160 milijonov dolarjev.

Članki iz rubrike