stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ue
ue
3 09.07.2018 21:29:18

MAMA umrlega košarkarja: Policija je UBILA mojega otroka! Ni storil samomora! (video)

Profimedia
Nepričakovana smrt Tylerja Honeycutta še vedno buri duhove.

Osemindvajsetletni ameriški košarkar, ki je zadnja leta igral v Evropi - najdlje v Himkiju, kjer je bil tudi v prejšnji sezoni -, je v čudnih okoliščinah umrl v nedeljo zjutraj. Toda zdaj se je oglasila njegova mama Liza Stazel, ki trdi, da policijsko poročilo lažnivo opisuje dogodke.

V njem piše, da si je Honeycutt sodil sam, potem, ko je pred tem streljal na policijo, Stazelova pa trdi, da si njen sin nikoli ne bi vzel življenja. Povedala je, da je bil ta dan res zelo nervozen in slabe volje, saj je računal na to, da bo igral na poletni ligi NBA za moštvo Oklahoma City, pa mu je to preprečila poškodba kolena.



Razočaran in depresiven je začel doma vpiti in razbijati stvari, zato je mama celo sama poklicala policijo. "Toda oni so prišli in ga ubili! Pozneje so mi govorili, da se je sam ustrelil. Čeprav je bil depresiven, mi je obljubil, da nikoli ne bi storil tega, saj je vedel, da bi me s tem zelo prizadel. On ni streljal na policiste, pač pa skozi okno v zrak, ker je bil paničen in se je bal. Policija je prišla s 30 vozili, v zraku so bili trije helikopterji, vse to proti enemu prestrašenemu otroku," je neutolažljiva mama.

Slednji ne gre v račun še nekaj. "Če se nekdo ubije, je na mestu mrtev. To je precej veliko stanovanje, sledovi krvi pa so bili povsod. Šel je iz prostora v prostor in zato verjamem, da ga je policaj ubil skozi enega od oken. Niso mi pustili, da bi videla truplo, češ, da tega ne bi prenesla. In dejali so mi, da bo preiskava potekala deset mesecev. Kako naj jim verjamem, da mi bodo na koncu povedali resnico," je povedala Stazelova.

Značke: honeycutt, stazel

Članki iz rubrike