Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
3 03.07.2018 08:16:41

RESNO? Dajte jim naslov. Dajte GOLDEN STATU naslov že julija 2018. Nova okrepitev prvakov je res NORA

Profimedia
Košarkarji Golden Stata so se namreč okrepili s superzvezdnikom in znova so se začele debate, ali je igrati sezono sploh smiselno.

No, to seveda ni vprašanje, saj je dovolj drugih zadev, ki bodo letos zanimive. A hkrati je tekmovalni vidik v tem trenutku nepomemben.

Golden State, aktualni prvaki, ki imajo v svojih vrstah že štiri velike zvezdnike in predstavnike kluba na tekmi vseh zvezd, so se namreč okrepili še s peto tovrstno zvezdo. 

DeMarcus Cousins je namreč z Bojevniki podpisal enoletno pogodbo v vrednosti 5,3 milijonov dolarjev. S tem se je priključil zvezdnikom kot so Kevin Durant, Steph Curry, Draymond Green in Klay Thompson, ki jih s klopi vodi eden najboljših trenerjev (s takšno ekipo najbrž ni težko) Steve Kerr. 

cousins

'Boogie' Cousins sicer še vedno okreva po strgani ahilovi tetivi (vrnil naj bi se nekje okoli novembra ali decembra), ki jo je utrpel sredi lanske sezone, ko je igral za New Orleans Pelicans. Prvega julija je postal prosti igralec, kot navajajo ameriški viri pa ni dobil veliko dobrih ponudb za večletno sodelovanje, s čimer se je odločil za igranje v zalivu v Oaklandu.

Zaradi poškodbe, projekta tam in želji po prstanu je tudi podpisal za tako malo denarja, saj bi sicer lahko dobil tudi več kot 100 milijonsko pogodbo za najmanj štiri leta pri kakšni drugi ekipi. 

golden state
Profimedia

Članki iz rubrike