Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 28.05.2018 15:09:47

Rakete tudi na odločilni sedmi tekmi brez nepogrešljivega Chrisa Paula?

Mike D'Antoni, trener finalistov zahodne konference Houston Rockets, ki jih v boju za veliki finale severnoameriške košarkarske lige NBA čaka odločila sedma tekma z Golden State Warriors, bo upal in čakal do tik pred zdajci, če bo Chris Paul nared za obračun. Paul si je poškodoval zadnjo stegensko mišico desne noge in je izpustil šesto tekmo.

"Odločitev o nastopu Paula bom sprejel tik pred tekmo. Vrgel bo nekaj metov in se sam malo preizkusil, če obstaja možnost, da nastopi na sedmi tekmi," je dejal D'Antoni.

"Trenutno je na popolnem mirovanju v upanju, da čim bolj umirimo bolečino, poleg tega je ves čas na terapijah. Ves čas, 24 ur na dan," je dodal trener Houstona: "Ne želim namerno zavlačevati, ampak enostavno je poškodba takšne narave, da bo vse jasno šele tik pred tekmo. Vsaka ura šteje."


Triintridesetletni Paul nastopa v svojem prvem konferenčnem finalu, poškodoval pa se je v zadnjih sekundah pete tekme, ki jo je Houston dobil z 98:94, šesto je nato moral izpustiti.

Na šesti tekmi so imele rakete prvo zaključno žogico za preboj v finale, a so jo zapravile in Golden State je dvoboj na štiri zmage izenačil na 3:3. Odločitev o finalistu bo tako padla danes ponoči v Teksasu.

V finalu lige NBA pa na nasprotnika že čakajo Cleveland Cavaliers, ki so po sedmih tekmah v finalu vzhoda s 4:3 izločili Boston Celtics.

Značke: nba, košarka, poškodba

Članki iz rubrike