Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 21.05.2018 19:07:34

Ne samo, da je MVP, da je prvak, Luka Dončić je s TO fotografijo in TEMI BESEDAMI dokazal, kako res VELIK ČLOVEK je! (foto)

Profimedia
Za Luko Dončićem so neverjetne ure in dnevi.

Kako pestro je trenutno njegovo življenje, je težko verjetno dojeti, toda dnevi, ki so za njim in ki prihajajo, bodo za Luka Dončića za vedno nekaj posebnega.

Danes so že sledili prvi sprejemi prvakov evrolige, ki pa so se ustavili tudi na zelenici svojih nogometnih kolegov iz Reala, na Santiagu Bernabeuu.

Tam je nastala tudi fotografija, s katero je naš mladenič samo pokazal, da ni samo šampion, temveč, da je tudi velik človek, da ve, kako zelo pomembni so vsi člani ekipe in tem, ki niso velikokrat v ospredju se je želel zahvaliti ter za vse večne čase ovekovečiti ta spomin.

Na Bernabeu je tako nastala fotografija, ki jo je Luka objavil na twitterju, kjer je v španskem jeziku še zapisal: "To je ena najlepših fotografij ... To so vsi ljudje iz ozadja, ki vsak dan skrbijo za nas in skrbijo, da smo boljši in boljši, predvsem pa so eni od glavnih dejavnikov, da smo zmagovali. Zaradi njih smo prvaki Evrope! Na fotografiji manjka zdravnik, ki je igral nogomet."

Članki iz rubrike