gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 10.05.2018 14:29:28

SIGNAL VSEH SIGNALOV, da Phoenix želi Luko Dončića! Če jim uspe ta GENIALNA poteza, bosta Kokoškov in Dončić del SIJAJNEGA moštva!

Clint Capela, KAT in James Harden
Reuters
V Phoenixu so se očitno odločili, ali si bolj želijo Luko Dončića ali DeAndreja Aytona.

In če sklepamo po enem najbolj kredibilnih košarkarskih medijev, portalom Sportando, so se odločili za Luko Dončića! Poročajo namreč, da Phoenix Suns želi na vsak način k sebi pripeljati švicarskega centra Clinta Capelo, ob Jamesu Hardnu in Chrisu Paulu glavnega nosilca igre finalistov zahoda Houstona, ki bo poleti vstopil na trg prostih igralcev. Enemu najboljših centrov v ligi, ki v playoffu povprečno dosega 14,4 točke, 12,2 skoka in 2,8 podaje na tekmo so pri Phoenixu menda pripravljeni ponuditi celo maksimalno pogodbo!

Če jim 23-letnega centra uspe zvabiti k sebi, kar se glede na prejšnjo trditev zdi precej verjetno, to skoraj zagotovo pomeni, da DeAndreja Aytona na naboru ne nameravajo izbrati, saj dveh tako dobrih centrov ne potrebujejo. Njihova prva tarča bi tako bil Luka Dončić, seveda pa se mora za to izpolniti še en pogoj. Phoenix mora dobiti prvi ali drugi izbor na naboru. Za prvega ima kot najslabša ekipa letošnje sezone 25-odstotkov možnosti.

Možnosti, da bi Dončić zaigral pod vodstvom Igorja Kokoškova v Arizoni se zdijo vse večje in če Sunsom uspe ob tem resnično pripeljati še Capelo, bi to bila sijajna ekipa, ki bi že takoj ciljala najmanj na končnico. Capela pod košem, Dončić in izvrstni strelec Devin Booker na branilskih položajih, vse boljša Josh Jackson in T.J. Warren na krilih … Imel bi Kokoškov material velike stvari.

Članki iz rubrike