nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

STA
STA
0 27.04.2018 12:25:41

Milwaukee izsilil sedmo tekmo

Reuters
V končnici severnoameriške košarkarske lige NBA še niso znani vsi udeleženci konferenčnih polfinalov. Košarkarji Milwaukee Bucks so v edini večerni tekmi 1. kroga končnice v vzhodni konferenci izsilili sedmo tekmo, potem ko so pod domačima obročema s 97:86 premagali gostujoče tekmece Boston Celtics ter izid v seriji poravnali na 3:3 v zmagah.

Najbolj zaslužen za to, da se je Milwaukee izognil eliminaciji, je bil Giannis Antetokounmpo, ki je moštvu pomagal z 31 točkami in 14 skoki. Odločilna sedma tekma bo v soboto zvečer v Bostonu.


Na vzhodu se za mesta v konferenčnem polfinalu borijo še košarkarji Toronta, ki vodi s 3:2 v zmagah v seriji proti Washingtonu, ter Clevelanda, ki vodi s 3:2 v zmagah proti Indiani, na zahodu pa Utah Jazz, ki vodi s 3:2 v zmagah proti Oklahoma Cityju.

V konferenčni polfinale na vzhodu so se prebili košarkarji Philadelphie, ki so izločili Miami Heat Gorana Dragića, v polfinale zahodne konference pa so že napredovali košarkarji Houstona ter aktualni prvaki Golden State Warriors, ki se bodo za konferenčni finale merili z New Orleansom.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike