Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 01.04.2018 15:30:47

Bo Goran Dragić naslednje leto ZDRUŽIL MOČI z NAJBOLJŠIM KOŠARKARJEM NA SVETU? Vse kaže na to!

Goran Dragić
Profimedia
Goran Dragić bi lahko v naslednji sezoni zaigral z najboljšim košarkarjem na svetu.

V današnjih časih je tako, da lahko ena sama objava na družabnem omrežju sproži številne govorice. In ravno to je storil prvi zvezdnik lige NBA in za mnoge najboljši košarkar na svetu LeBron James, ko se je najprej na tekmi z Miamijem pojavil v novih svetlo modrih supergah, ki zelo spominjajo na nove 'Vice' drese Miamija, nato pa svojo fotografijo objavil na Instagramu in dodal še pripis k fotografiji: "Za kulturo (slogan Miamija). Pošiljam pozdrave v 305 (poštna številka okrožja v Miamiju). Vedno vas bom imel rad. #LeBronWatch."

lebron james
S tem je še okrepil govorice, da se samooklicani kralj spogleduje z vrnitvijo v Miami, kjer je zelo uspešno že igral in osvojil dva šampionska prstana. Da vse skupaj ni privlečeno za lase, govorijo tudi največji poznavalci in analitiki lige NBA, ki pravijo, da obstaja zelo velika verjetnost, da se bo James vrnil v Miami in znova zaigral skupaj s svojim odličnim prijateljem Dwyaneom Wadeom.

Za to, da je vse skupaj še malce bolj zanimivo, je poskrbela Wadeova žena Gabrielle Union, ki je komentirala Jamesovo fotografijo in napisala, da na Floridi ni treba plačevati davkov zvezni državi, kar je LeBron takoj 'všečkal'. Bomo torej priča novi združitvi LeBrona in Wada? Bo Goran Dragić dobil priložnost zaigrati z najboljšim košarkarjem na svetu? Vse kaže, da je takšen scenarij zelo verjeten ...

Članki iz rubrike