betka Odkrito.si

Vinjena tekmovalka šova povzročila prometno ...

kraljica elizabetha Svet24.si

Na stavnicah poleg konj tudi kraljica

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 25. junija

plakat, velenje Svet24.si

Plakati v Velenju z napisi "za družino, za ...

Travis Scott, Kylie Jenner Najstnica.si

Travis Scott in Kylie Jenner skupaj na modni ...

katastrofa Petisvet

Skrivnostna opozorila - kaj nas čaka?

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar v zadregi

ku
ku
0 04.12.2017 11:40:18

V TURŠKEM KAOSU se je na tleh znašel nekdanji košarkar Slovana, potem so začeli DIVJATI navijači (video)

Ko velike istanbulske ekipe, kot je Fenerbhače, gostujejo po drugih turških mestih, je vselej vroče in zelo napeto. Tudi tokrat je bilo tako, ko so evropski klubski prvaki igrali tekmo v skoraj 1000 kilometrov oddaljenem Trabzonu.

Sredi druge četrtine je sodnik nekdanjemu članu Slovana Janu Veselyju, ki ga je takrat Olimpiji speljal Partizan, pozneje pa je igral tudi v ligi NBA, dosodil osebno napako v napadu. Čeh se je čudil in zahteval pojasnilo, med prerivanjem pa ga je Nigerijec v vrstah domačih Chris Obekpa odrinil tako močno, da je zletel po tleh. Jasno, hitro so se v incident vključili še preostali košarkarji, napetost v dvorani pa se je bližala vrhuncu.

Po nekajminutni prekinitvi, ko je bilo že videti, da so sodniki uspeli umiriti situacijo in obenem izključili Obekpo, so začeli divjati domači navijači in na igrišče (proti sodnikom in gostujočim igralcem) zmetali številne predmete.

Sodniki in gostje iz Istanbula so z rokami zavarovali svoje glave in zbežali v slačilnico, tekma pa se je nadaljevala šele takrat, ko so varnostniki in policisti izpraznili tribune.

Fenerbahče je sicer na koncu zmagal s 119:90.

Spodnji videoposnetek najprej prikaže bližnje srečanje Veselyja in Obekpe, od 4:00 naprej pa divjanje navijačev in beg igralcev Fenerbahčeja v slačilnico.

Članki iz rubrike