Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

masterchef-finale-2024 Njena.si

Zaključek šova MasterChef: 'Naj zmaga najboljši!'

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

ku
ku
0 03.11.2017 17:37:37

Lastnik Panathinaikosa PONOREL, spravil se je nad SLOVENSKEGA sodnika

Sinoči je na tekmi petega kroga evrolige Baskonia na domačem parketu premagala Panathinaikos s 85:84, kar je močno razjezilo lastnika grškega kluba Dimitrisa Janakopulosa.

Da se je njegovi ekipi zgodila krivica, je gospod tako močno prepričan, da je ves gnev izlil na družbenem omrežju Instagram. Sporna naj bi bila zadnja napadalna akcija Atenčanov na tekmi, pri vodstvu za točko je šest sekund pred koncem pod koš krenil Nikos Papas in bil s strani domače obrambe zaustavljen.

Sodnikova piščalka je ostala nema, v nasprotnem napadu pa so domači dosegli koš za preobrat in zmago. Baskonia sicer pred tem nikoli v zadnji četrtini ni povedla.

pukl
www.alesfevzer.com


Sporno piščalko je v rokah držal slovenski delivec pravice Saša Pukl, ki je očitno po mnenju Janakopulosa kamen spotike. Lastnik grškega kluba je objavil video posnetek sporne akcije, ob njem pa zapisal nekaj pomenljivih parol, med njimi tudi #paowithpukle3wins13losses, kar naj bi nakazovalo, da je Panathinaikos doslej na 16 tekmah, ko mu je sodil Pukl, zmagal le trikrat in 13-krat izgubil.

Janakopulos je še ironično izpostavil "visoko raven" sojenja, evroligi navrgel, da je gotovo ponosna, omenjal je tudi mafijo.

To je bila po štirih porazih prva zmaga Baskonie v letošnji sezoni evrolige, Panathinaikos ima ob dveh zmagah zdaj tri poraze.

Članki iz rubrike