Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
03.06.2017 10:27:25
Deli članek:

Kakšne katastrofalne novice za Dragićev Miami: Bolezen je bila enostavno prehuda

vszi

V prihodnje se pri Miami Heat obetajo številne spremembe. Kaj to pomeni za Gorana Dragića?

Iz ZDA so danes zgodaj zjutraj prišle obupne novice za ljubitelje moštva iz Floride. Chris Bosh namreč zaradi hude bolezni ne bo mogel nadaljevati svoje športne kariere.

Tako poroča South Florida Sun Sentinel, ki se je dokopal do izvidov zadnjih zdravniških testov, ki so jih v Miamiju opravili v sodelovanju z NBA in NBPA. "V izvidih smo prišli do zaključka, da Chris Bosh boleha za boleznijo, ki končuje njegovo kariero."

To so seveda slabe novice za Miami Heat in Gorana Dragića, ki so do zadnjega upali, da bo lahko visokorasli košarkar še kdaj zaigral za to moštvo in s tem dvignil kakovost moštva. To zdaj pomeni, da bo Bosheva petletna pogodba dve sezoni pred koncem predčasno prekinjena (prek Waiverja), nato pa bo imel Miami dodatnih 37 milijonov dolarjev za podpis pogodb z novimi košarkarji. 

Boshu so med premorom zaradi All Star konca tedna odkrili krvne strdke v pljučih, zaradi česar je izpustil preostanek sezone 2014/15, v naslednji sezoni pa je igral 53 tekem, preden so mu odkrili še strdke v mečih. Zadnjo tekmo v karieri je tako odigral 9. februarja 2016, z Miamijem pa je osvojil dva šampionska prstana v 13 let trajajoči karieri.