Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
28.10.2016 15:27:12
Deli članek:

Za Spurse sem dal vse, tudi testis

V prejšnji sezoni je bil Manu Ginobili kakšen mesec dni odsoten z igrišč zaradi poškodbe.

V enem od pogovorov pred dnevi je Argentinec, ki že od leta 2002 nosi dres San Antonia na zanimiv način komentiral poškodbo, za katero si vsak moški želi, da se mu ne bi zgodila.

Februarja ga je namreč na tekmi igralec New Orleansa Ryan Anderson pri prodoru na koš nesrečno s kolenom zadel v mednožje. V bolečinah je padel na parket, zadeva ni bila nedolžna in potrebna je bila operacija, skoraj mesec dni je bil odsoten s parketa.

Vrnil se je tak, kot je bil prej, prodoren v napadu, neustrašen pri akcijah na koš nasprotnika. "Kot ne bi imel kaj izgubiti, mar ne?," se danes šali Ginobili. Šali zato, ker tega stavka ni izrekel kar tako. Zaradi udarca so mu namreč morali odstraniti desni testis.

"Bolečina se je pojavila in izginila, to se je ponavljalo. Zdravnik je rekel, da bo potrebna operacija. Bil je nesrečen primer, pomembno je, da se je vse izteklo dobro. Lahko pa rečem, da sem za Spurse dal vse, tudi svoj desni testis. Vse sem žrtvoval za ekipo," se je smejal ob pripovedovanju legendardni argentinski košarkar.