Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
31.07.2016 19:36:49
Deli članek:

Da bi otroci dobili superge, bi moral Jordan zgrešiti. Pa ni (video)

vszi
Michael Jordan

Vsi mladi udeleženci košarkarskega kampa bi dobili nove superge, če bi Michael Jordan zgrešil. Ali pa če Chris Paul in Derek Fisher ne bi. No, ostali so brez zanje dragocenega darila.

Najboljši košarkar vseh časov je na svojem košarkarskem kampu dokazal, za kako tekmovalnega športnika gre, četudi je 53-letnik že kar nekaj let v pokoju. V družbi zvezdnika LA Clippers Chrisa Paula, še enega upokojenca Dereka Fisherja in gruče otrok je sprejel izziv, da vsem prisotnim podeli superge iz svoje znane linije Air Jordan, če od šestih metov z različnih koncev igrišča zgreši tri.

To se na žalost otrok ni zgodilo, še več, Jordan je zadel celo vseh šest metov, med njimi dve trojki in en met z roko Paula pred svojim obrazom.

No, upanje mladine po novih supergah s tem še ni splahnelo. Za podobno igrico se je namreč odločil Paul, le da bi moral po navodilih Jordana zadeti tri trojke. Po prvih dveh jim je kazalo odlično, a je šel na njihovo žalost mimo zadnji poizkus ameriškega zvezdnika.

Zatem bi moral, da bi otroke osrečil z zanje dragocenim darilom, Derek Fisher zadeti zgolj dva prosta meta, a je zgrešil že prvega.

Otroci so tako ostali brez darila, Michael Jordan pa je dokazal, da z njim še danes ni šale, ko gre za kakršnokoli tekmovanje.