Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
19.06.2016 20:11:06
Deli članek:

Diamantidisovo ganljivo pismo slovesa

Eden najsijajnejših evropskih igralcev zadnjega desetletja Dimitris Diamantidis se je od svojih navijačev poslovil z ganljivim odprtim pismom.

Grški organizator igre je najlepša leta svoje kariere prebil v Panathinaikosu, kamor se je preselil leta 2004 iz Iraklisa. V 12 letih je postal ljubljenec atenskega občinstva, navsezadnje je svoj klub vodil do treh evropskih in devetih državnih naslovov prvaka. Od svojih navijačev se je poslovil z odprtim pismom v časopisu Prasini:

»Dragi prijatelji,

rad bi se vam iz dna srca zahvalil za vse trenutke, ki smo jih skupaj preživeli v 12 letih, kolikor sem jih preživel pri Panathinaikosu. Doživeli smo veliko lepega in počutim se počaščenega, da sem bil del tega.

Ampak bili so tudi težki trenutki. Zelo je pomembno, da ste v njih vedno stali za ekipo. To je nekaj, kar morate delati vedno. Ekipa je več kot katerikoli posameznik. Igralci prihajajo in odhajajo, ekipa ostane.

Zame je prišel čas, da neham z igranjem in preživim več časa z družino. Ni razloga za žalost. Edino, kar moramo storiti, je, da podpiramo ekipo. Iz dna srca bi se vam zahvalil za ljubezen in podporo, ki ste mi jo nudili vsa ta leta.«