kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 11.02.2016 10:48:15

Soigralca pri Phoenixu sta se stepla kar med tekmo (video)

Košarkarjem Phoenixa v tej sezoni ne gre nič po načrtih, trenutno so z razmerjem zmag in porazov 14-40 tretja najslabša ekipa v ligi, da v moštvu ni vse v najlepšem redu, pa sta danes ponoči dokazala Markieff Morris in Archie Goodwin.

Markieff Morris je šele v zadnjem času znova začel redno igrati, na začetku sezone je bil popolnoma izven rotacije, kajti Phoenix je pred sezono zamenjal njegovega nerazdružljivega brata dvojčka Marcusa v Detroit, kar je Markieffa tako zelo razjezilo, da je tudi sam zahteval zamenjavo. 

Pri Phoenixu ga niso poslušali in zdaj se končno zdi, da se je Morris sprijaznil z odločitvijo svojega kluba. V zadnjem času je torej začel znova igrati pomembno vlogo v moštvu iz Arizone, vendar svojega obnašanja ni popravil.

Tako se je danes ponoči, ko je Phoenix na domačem parketu izgubil z najboljšo ekipo lige Golden State Warriorsi, med minuto odmora spustil v konflikt z mladim organizatorjem igre Archiejem Goodwinom. Morris mu je podelil tudi zaušnico, hujši incident pa so preprečili zbrani soigralci obeh Phoenixovih petelinov. 

"To ni nič. On je moj mlajši brat in včasih se kaj takšnega zgodi med brati. Nepravi trenutek in nepravi kraj. Mi smo si zelo blizu, smo družina in po dvoboju sem se mu opravičil in mu rekel, da ga imam rad," je dejal Morris. 

V priloženem videoposnetku si lahko ogledate, kako sta si v lase skočila Morris in Goodwin. 

Članki iz rubrike