Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
23.01.2016 10:03:54
Deli članek:

Grmenje Pionirja: Navijači Crvene zvezde pripravili pekel Špancem (video)

Navajeni smo že, da kadar igrajo rdeče-beli iz Beograda svoje domače tekme v Pionirju, navijači tekmecem pripravijo peklensko vzdušje, nič drugače ni bilo niti tokrat.

Košarkarji Crvene zvezde so se v četrtem krogu drugega dela evrolige na domačem parketu pomerili z Unicajo iz Malage in visoko slavili, končni izid je bil 87:73. Varovanci Dejana Radonjića so vodili pravzaprav skozi celoten dvoboj, vsakič, ko so imeli krizne minute, pa so jim dodatno energijo dali njihovi zvesti navijači, ki so se še enkrat več izkazali.

Pristaši Crvene zvezde so španske tekmece z glasnim navijanjem povsem prestrašili, hkrati pa so dvigovali svoje ljubljence. Vse skupaj se je začelo že pred samo tekmo, ko je celoten Pionir skandiral eno izmed navijaških pesmi Zvezde, vse skupaj pa je bilo tako glasno, da je preglasilo uradno himno evrolige, ki se zaigra pred začetkom vsakega dvoboja. 


Na posnetku se lepo vidi, kako domači košarkarji uživajo ob huronskem navijanju svojih navijačev in kako so zaradi tega še dodatno motivirani, glasni pristaši rdeče-belih pa so poskrbeli tudi za malce zmede, kajti nihče od glavnih akterjev ni vedel, da se je uradna himna že končala, tako da se je ves protokol malce zavlekel.

Nad navijanjem v Pionirju so bili navdušeni tudi košarkarji Unicaje, ki so po obračunu poudarjali, da so bili prav navijači tisti jeziček, ki je tehtnico nagnil na stran rdeče-belih.

Crvena zvezda ima sicer po štirih tekmah v drugem delu evrolige na svojem kontu 2 zmagi in 2 poraza, prav tako kot Unicaja.
V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate šov navijačev rdeče-belih.