Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
23.12.2015 08:17:58
Deli članek:

Udriha spremljal tudi Cristiano Ronaldo (foto + video)

V noči na sredo je Miami gostil Detroit, poraz domače ekipe pa je spremljal tudi veliki zvezdnik madridskega Reala.

Ob odsotnosti prvega organizatorja igre Miamija Gorana Dragića, ki ima težave z zatečenim zapestjem, je prvič v začetni peterki Vročice začel Beno Udrih. Slednji je v 34 minutah zbral 14 točk, šest podaj in tri skoke, njegova solidna predstava pa ni bila dovolj za zmago nad Detroitom.

Kljub temu, da so domači vodili že z 18 točkami razlike, so se gostje vrnili, odločilni koš za zmago pa je skoraj minuto pred koncem dosegel Kentavious Caldwell-Pope. Najboljši v domači vrsti je bil sicer Chris Bosh z 20 točkami, Dwyane Wade je dal eno manj, Hassan Whiteside pa je 16 točkam dodal prav toliko skokov.

VISOK OBISK V AMERICAN AIRLINES ARENI
Dragić je izpustil prvo tekmo v sezoni, prvič letos pa je tekmo v Miamiju v živo spremljal eden največjih nogometnih zvezdnikov. Kratek odmor je za obisk Miamija izkoristil Cristiano Ronaldo in kljub temu, da nogomet v ZDA (še zmeraj) ne uživa ravno velikega zanimanja, v dvorani Miamija požel veliko zanimanja, kot tudi ob bazenu enega tamkajšnjih luksuznih hotelov.

Miami mu je podaril tudi dres s številko sedem in napisom Ronaldo, poleg tega se je fotografiral s številnimi košarkarji, pozdravil pa je tudi svojega dobrega prijatelja Loula Denga, kateremu je razumljivo posvetil največ časa in tudi objavo na svojem instagramu.

Izidi:
Philadelphia 76ers - Memphis Grizzlies      90:104
Miami Heat - Detroit Pistons                92:93
(Beno Udrih 34 minut, 14 točk, 6 podaj, 3 skoki za Miami)
(Goran Dragić zaradi poškodbe ni igral za Miami)
Toronto Raptors - Dallas Mavericks         103:99
Denver Nuggets - Los Angeles Lakers        107:111