psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

robert golob vlada Reporter.si

Naj Golob ne izsiljuje RTV in ne posega v njen ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

ravna zemlja Njena.si

Nenavaden šov: Tekmovalci bodo dokazovali, da je ...

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

jz
jz
0 09.11.2015 21:48:40

Japonček bolje kot Sale Fenomenale (video)

vszi
Tako se delajo zmagovalci. Da tudi Japonci znajo igrati košarko, je dokazal mali deček iz Japonske, ki je dve sekundi pred koncem tekme dosegel neverjetno trojko.

Se spomnite neverjetne trojke, ki jo je dosegel Saša Đorđević na evropskem prvenstvu leta 1997 proti Hrvatom? Slaven Rimac je štiri sekunde pred koncem tekme Hrvaško povedel v vodstvo proti ZR Jugoslavije, ki je bila velik favorit. Toda na parketu je bil Sale Fenomenale. Po podaji Milenka Topića je Sale zdirjal na nasprotno stran in "nenaravno", preko roke Rimca dosegel trojko za zmago. ZR Jugoslavija je bila na tem prvenstvu evropski prvak, igrala pa je v izjemni postavi: Dejan Bodiroga, Predrag Danilović, Zoran Savić, Aleksandar Đorđević, Željko Rebrača, Dejan Tomašević, Saša Obradović, Nikola Lončar, Miroslav Berić, Milenko Topić, Nikola Bulatović, Miroslav Radošević, trener pa je bio Željko Obradović.


Ampak letos julija je bil na Japonskem turnir v mini košarki za dečke stare osem in devet let. V finalu sta igrali ekipi Momochi Shooting Stars (beli) in Wajirohigashi (črni). In slednji so zmagali z neverjetnim košem osemletnega dečka, ki je žogo ob zaostanku za točko vrgel globoko s svoje polovice. Kmalu nas bodo še Japonci učili igrati košarko.

Članki iz rubrike