Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
30.04.2015 11:02:30
Deli članek:

Kljub zmagi ob službo (foto)

Reuters

Dallas je letošnjo sezono v ligi NBA končal v prvem krogu končnice.

V tem je bil od njega z rezultatom 4:1 v zmagah boljši Houston. Po dvoboju pa ni šlo brez odpuščanja.

Če ste mislili, da je brez službe ostal kdo pri poraženem moštvu, ste se zmotili. Službo je namreč izgubil človek, ki je (bil) pri Houstonu odgovoren za uradne klubske objave na socialnih omrežjih.

vszi
Vse skupaj pa si je zakuhal kar sam. Malo pred koncem pete tekme je namreč na klubskem twitter računu zapisal: "Šššš. Samo zaprite oči. Kmalu bo vsega konec."

Čeprav se v tvitu ni zlagal, pa nikakor ni navdušil odgovornih v klubu, ki so fantu z imenom Chad Shanks nemudoma pokazali vrata.

vszi
Navdušeni niso bili niti pri Dallasu, ti so v svojem tvitu to tudi zapisali. "Ne ravno okusno, a vam vseeno želimo veliko sreče v naslednjem krogu."

Dialog se je nadaljeval, pri Houstonu so spisali opravičilo. "Naš zadnji tvit je bl zelo neokusen in ne odraža spoštovanja, ki ga gojimo do Dallasa in njegovih navijačev. Iskreno se opravičujemo."

vszi
Na twitterju se je prek svojega osebnega računa opravičil tudi "glavni krivec" za nastalo situacijo Chad Shanks, ki je v seriji tvitov zapisal, da gre človek včasih enostavno predaleč.

Ob tem je dodal, da ne bo več opravljal dela, ki ga je opravljal do zdaj in da se Houstonu zahvaljuje za vse, kar mu je dal. O spornem tvitu je rekel, da se je trudil po najboljših močeh in premikal meje, da bi bil Houstonov twitter račun najboljši v ligi, vendar pa je tokrat za nekatere vendarle šel predaleč, za kar se je opravičil.

V zadnjem tvitu se je še ponudil morebitnm interesentom za njegove usluge. Pri tem je zapisal, kako upa, da kje obstaja organizacija, ki rabi nekoga, ki je pripravljen sprejeti izziv in ustvariti privlačno vsebino na socialnih omrežjih.

vszi

vszi

vszi