Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
20.07.2014 15:22:45
Deli članek:

Humphries k Čarovnikom

Reuters

Eno izmed najprijetnejših presenečenj prejšnje sezone v ligi NBA, Washington Wizards, so v svoje vrste zvabili krilnega centra Krisa Humphriesa.

Čarovniki so Bostonu za Humphriesa odstopili svoj izbor drugega kroga na naslednjem naboru, kar je zagotovo zelo majhna cena za krilnega centra, ki bo po vsej verjetnosti tretja opcija Washingtona pod košem. Humphries je v prejšnji sezoni dosegal povprečno 8,4 točk na tekmo in imel še 5,9 skokov. Iz vrst Wizardsov so sporočili, da so podaljšali pogodbo še z enim krilnim centrom, in sicer Drewom Goodenom, ki je v lanski sezoni povprečno beležil 8,3 točke in 5,2 skokov na tekmo.

Jezerniki iz Los Angelesa so še za eno leto podaljšali pogodbo s svojim košarkarjem Xavierjem Henryjem, ki bo v naslednji sezoni zaslužil slabih 740 tisoč evrov. Henry je v prejšnji sezoni v rumenem dresu Lakersov povprečno dosegal 10 točk na tekmo.

Tudi v drugem moštvu iz Los Angelesa so podaljšali pogodbo z enim izmed svojih igralcev. Tudi v naslednji sezoni bo član Clippersov Glen Davis, podrobnosti nove pogodbe pa niso znane.