Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
10.07.2024 14:29:48
Deli članek:

Zdaj je jasno, ali Jaka Blažič ostaja v Olimpiji! Tule je odgovor!

alesfevzer.com

Ali bo še naprej kapetan zmajev?

Potem, ko se je leta 2019 ob združitvi Olimpije in Cedevite vrnil v Ljubljano po šestih letih v tujini, je Jaka Blažič postal obraz novega kluba, tudi kapetan. Po treh sezonah je leta 2022 odšel v turški Bahčešehir, pred minulo sezono pa se spet vrnil v Stožice.

In v njih bo ostal tudi v prihodnje. Klub je oznanil, da je Blažič podpisal novo pogodbo in bo vsaj še dve leti nosil dres Olimpije. “Jaka Blažič je dober človek in vodja Cedevite Olimpije. Spremljam ga že dlje časa in poznam njegove kvalitete. Premore neverjetno energijo in pozitiven odnos do dela. Velik profesionalec, ki zagotovo zasluži mesto kapetana v naši ekipi. Zelo srečni smo, da je ostal z nami in obenem podaljšal pogodbo. Upam, da bo čim prej pri vseh močeh, in da začne delati, in da začnemo sezono v najboljši možni formi,” je ob naznanitvi podaljšanja pogodbe s kapetanom povedal  trener Zvezdan Mitrović.


“Zelo vesel sem, da smo podaljšali pogodbo, in mislim, da imam pred seboj še kar nekaj dobrih predstav. Cedevita Olimpija je zagotovo klub, v katerem jih želim pokazati. Imamo poletje, da napolnimo baterije, in da na priprave pridemo motivirani,” pa je ob podpisu nove pogodbe dejal Blažič.