gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
6 21.11.2023 12:26:59

Črno-beli so klonili v Stožicah, ob tem pa tepli Jako Blažiča kot 'žival'. Poglejte ubijalski 'favl' ob prodoru... (video)

alesfevzer.com
Cedevita Olimpija je še enkrat odčitala lekcijo vrhunski ekipi iz Beograda. Kakšna želja je bila v srcih Ljubljančanov, pa pove tudi to, da je skoraj prišlo do pretepa.

Košarkarji Cedevite Olimpije so v 8. krogu lige ABA v polnih Stožicah premagali Partizan s 95:91. Zaključek tekme je bil zelo napet in izenačen, igralci Cedevite Olimpije pa so vzdržali kljub provokacijam Partizanovih igralcev. Nekaj minut pred koncem je igralec črno-belih Zach LeDay močno udaril Jako Blažiča, ko je najboljši igralec tekme v prodoru skušal 'položiti' žogo skozi obroč.

klemen prepelic
alesfevzer.com

Udarec je bil res brutalen, takoj pa je proti LeDayju skočil Klemen Prepelič in skušal zaščiti soigralca. Obračunavanje ali kar pretep so preprečili sodniki in ostali igralci. Po pregledu video posnetka so se sodniki odločili, da LeDayju dosodijo nešportno osebno napako, Preperlić pa je zaradi reakcije dobil tehnično napako.  

Članki iz rubrike