rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

sava dolinka, alge Svet24.si

Ugotavljali bodo, zakaj so se razrasle alge v Savi...

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 10.03.2023 10:47:45

Bo Cedevita Olimpija uslišala vse bolj jezne navijače? V Stožicah se obetajo velikanske spremembe!

alesfevzer.com
Tudi na sredini tekmi med Cedevito Olimpijo in Lietkabelisom je bilo s tribun nekajkrat mogoče slišati glasne kritike Jurice Golemca, a se direktor kluba Davor Užbinec zaradi tega ni posebej vznemirjal.

"To se vedno dogaja, to je del športa in vzdušja na tekmah. Ljudje so nezadovoljni, tudi jaz nisem vesel, ker izgubljamo. Pravica navijačev je, da izrazijo nezadovoljstvo." Ne kritike ne tekmovalni konec v eurocupu niso spremenili razmišljanja vodstva glede Golemčevega statusa, to je Užbinec še enkrat potrdil: "Jurica je naš trener, zanj smo se odločili. Lani smo imeli super rezultate, s svojim vodenjem nas je vrnil. Letos rezultati v eurocupu niso dobri, toda verjamemo vanj in za tem stojimo," je potrdil, da je Golemac trdno v stolčku.


"Do konca sezone smo gotovo skupaj." Pa potem? O tem ni govoril, a v tem trenutku se zdi precej bolj verjetno, da ne rečemo zanesljivo, da se bodo poti razšle in bodo pri Olimpiji tudi glede tega obrnili nov list, kot ga bodo na položaju športnega direktorja. Ko smo Užbinca pobarali, ali že iščejo novega oziroma je ta morda že izbran, se je samo nasmehnil: "Sani ima pogodbo do konca sezone in do takrat bo gotovo z nami. Kako bo po tem, pa v tem trenutku ne vem."

Nismo niti pričakovali, da bo kaj več razpredal o nasledniku Sanija Bečirovića, ki bo ljubljansko zeleno po sezoni zamenjal za tisto Panathinaikosa. Tudi ta odhod pač še ni uradno naznanjen, čeprav vsi vemo, da se bo zgodil in je vse dogovorjeno. Pomlad bo prinesla novega direktorja, odgovornega za športni del, in skoraj gotovo drugega trenerja, ki se bo lotil dela s pomlajenim moštvom.

Članki iz rubrike