Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 23.08.2022 17:56:29

Mulalić tudi v novi sezoni član Cedevite Olimpije

alesfevzer.com
Članska zasedba Cedevite Olimpije bo tudi v novi sezoni nastopala z izkušenim Mirkom Mulalićem, ki se je z ljubljanskim kolektivom dogovoril za podaljšanje pogodbe za eno sezono, so danes sporočili z kluba.

Mladi in nadarjeni Žiga Daneu bo v Ljubljani ostal še vsaj dve sezoni, z možnostjo podaljšanja še za dve sezoni, novi član zasedbe zmajev pa je Poljak Damian Kruzynski, ki se bo skupaj z Daneuom kot posojeni igralec kalil pri Nutrispoint Iliriji.


Mulalić se je zasedbi iz prestolnice pridružil že v drugem delu minule sezone, v Ljubljani pa bo ostal vsaj do konca sezone 2022/23.

Mulalić je košarkarsko pot sicer začel v dresu takratne Union Olimpije, kariera pa ga je vodila v številne slovenske klube, v tujini pa se je preizkusil v dresih bolgarskega Balkana, madžarske Albe Fehervar in Rabotničkega. V sezoni 2021/22 se je Mulalić v Ljubljano vrnil predvsem za pomoč pri tekmah slovenskega državnega prvenstva. Zaigral je na 12 tekmah Lige Nova KBM in v povprečju dosegal 7,1 točke, 2,8 asistence in 1,8 skoke na dvoboj.

Značke: košarka, slovenija

Članki iz rubrike