finska premierka Svet24.si

Finska premierka, kljub koronavirusu, v nočnem ...

princ harry, pleša, Svet24.si

Princ Harry z zgrešeno izjavo poskrbel za ...

paris Svet24.si

FOTO: V mrazu se borijo za preživetje v šotorih ...

vrtovec kosorok Reporter.si

Sekretarjeva naveza z agentom Udbe: Blaž ...

por43525BOR_6937 Necenzurirano

Skrivnost 12 milijonov z Madžarske za ...

Vlado Kreslin Odkrito.si

Vlado Kreslin je moral skočiti skozi okno!

gajser mm Ekipa24.si

NOVA TRAGEDIJA v Avstriji! Športni svet ...

ku
ku
0 24.11.2021 01:57:07

NEVERJETNO!?! Ko je Keene dobil odpoved, se je PRIVOŠČLJIVO NASLAJAL ob dveh visokih porazih Olimpije

alesfevzer.com
Očitno se klub iz Stožic in ameriški organizator igre nista razšla prijateljsko.
'Izjemni Marcus Keene v zmajevem gnezdu,' so v stoženskem klubu zapisali na uradni spletni strani, ko je ameriški organizator igre podpisal pogodbo z oranžno-zelenimi. Da gre za igralca, ki je "vrsto let 'letel' pod radarjem," je razlagal športni direktor Sani Bečirović in dodal, da Marcus igra s srcem in se želi dokazati. Trener Jurica Golemac pa: "V našo ekipo smo pripeljali igralca, ki smo si ga resnično želeli."


A Keene se v Ljubljani ni uspel dokazati. Njegov prihod je bil strel v prazno in kmalu bo pozabljen. A še preden se bo to zgodilo, je še enkrat dvignil prah - po dvema visokima sramotnima porazoma Cedevite Olimpije (z Budućnostjo in Mego) je čivknil. In ne le čivknil, zagrenjeno in užaljeno se je naslajal nad porazoma.

"Karma a MF
b2b 30P L’s … ouch," je zapisal. Češ da je karma prasica, kar dokazujeta dva zaporedna poraza s tridesetimi točkami razlike. Jasno, ekipa je doživela brodolom ravno po njegovem odhodu iz kluba.V resnici je Keene povsem upravičeno zapustil Ljubljano, saj v Olimpijinem dresu ni pokazal praktično ničesar, kar se pričakuje od nosilnega organizatorja igre. Bolj ali manj je skrbel za svojo statistiko. Svojo pot bo nadaljeval v italijanskem Vareseju.

Keene je v eurocupu odigral štiri tekme in v povprečno 15 minutah dosegal 9 točk in 1,8 podaje. V ligi ABA je na sedmih tekmah v povprečno 22 minutah dosegal dobrih 13 točk in štiri podaje.

V Stožicah pa se je medtem zagnal val sprememb. Kar zadeva odhode, se je s Keenom začel, bržčas bo moral še kdo zapustiti slovenske prvake. Medtem je ekipo okrepil povratnik v Ljubljano Alen Omić.

Članki iz rubrike