ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

STA
STA
0 25.06.2020 16:47:33

Olimpija na počitnice

alesfevzer.com
Ljubljanski zmaji odšli na počitnice.

Košarkarji Cedevite Olimpije so danes še zadnjič pred poletnim odmorom stopili na parket male dvorane v Stožicah. V prekinjeni sezoni zaradi pandemije novega koronavirusa so ponovno začeli vaditi 11. maja, z delom za novo sezono pa bodo začeli, ko bodo znani termini tekem v ligi Aba. Nova sezona v evropskem pokalu se bo začela 30. septembra.

"Za nami je skoraj mesec in pol dolgo obdobje, ko smo se znova lahko zaprli v dvorano. Na treningih je bil poudarek na individualnem delu, tako smo igralcem omogočili pogoje za njihov napredek," je dejal trener Jurica Golemac."Zadovoljen sem z opravljenim delom, saj so bili fantje zelo pridni in delavni. Pred nami je vsaj mesec dni počitka po izredno specifični sezoni, ki se je za vse nas zaključila prezgodaj. Izkoristili ga bomo za nadaljnjo sestavo moštva, ki ga bomo na parketu lahko spremljali v tekmovalni sezoni 2020/21," je še dodal Golemac.

Cedevita Olimpija se na poletni odmor odpravlja mirno, saj je na seznamu igralcev, ki bodo v prihodnji sezoni nosili dres zmajev, osem igralcev. To so kapetan Jaka Blažič, Edo Murić, Mikael Hopkins, Ivan Marinković in Rok Radović, ki so zeleno-oranžne barve zastopali že v sezoni 2019/20, ter Kendrick Perry, Alen Hodžić in Žiga Dimec, ki so se ljubljanskemu klubu pridružili v minulih tednih.

Članki iz rubrike