DetoxJoga-2850 Dobra karma

Nekateri smo za vroče – in z ukročenim egom

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

sabina-mlakar Njena.si

Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega ...

ba
ba
3 13.04.2020 10:01:15

Nekdanjega člana OLIMPIJE na domu obiskala policija: SRAMOTA, do kod gre to MALTRETIRANJE! Kje je meja?

Ob bližnjem srečanju z možmi postave je izgubil živce.

Nase je opozoril v dresu beograjskega Partizana, preizkusil se je v Detroitu, branil je barve madridskega Reala in še številnih drugih klubov, Ratka Vardo smo lahko spremljali tudi v dresu Olimpije. Nekdanji center je pred tremi leti sklenil kariero, tako kot vsi ostali, pa zdaj zaradi koronavirusa živi v karanteni. In očitno jo težko prenaša, ob koncu tedna je imel v svojem domu bližnje srečanje s policijo.

Ratko Varda se je odločil na svojem dvorišču oprati svojega jeklenega konjička, a so ga sosedi prijavili, da krši policijsko uro. Možje postave so se hitro pojavili na 'kraju zločina' in nekdanjega košarkarja opozorili, da pranje avtomobila ni dovoljeno. Kaznovali ga niso, a to ni bil razlog, da 213 cm visoki možakar ne bi izgubil živcev.

"Policija trenira strogost, ko maltretiranje preide na višjo raven. Ko po dnevih in dnevih sedenja v hiši odpreš garažo, da bi opral avto, se pojavijo 'fantje v modrem', da bi mi napisali kazen v moji garaži pred mojo hišo. In medtem ko stojim v svoji hiši, zahtevajo osebno izkaznico ob pojasnilu, da ne smem očistiti avtomobila in da naj zaprem garažna vrata, ker je policijska ura. Še enkrat bom ponovil. Gre za prepoved gibanja, ampak v to očitno spada tudi to, da nimate pravice očistiti in oprati svojega avtomobila. Sramota, do kod gre maltretiranje. Kje je meja," je na svoje Instagramu zapisal Ratko Varda.

Članki iz rubrike