Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ba
ba
3 13.04.2020 10:01:15

Nekdanjega člana OLIMPIJE na domu obiskala policija: SRAMOTA, do kod gre to MALTRETIRANJE! Kje je meja?

Ob bližnjem srečanju z možmi postave je izgubil živce.

Nase je opozoril v dresu beograjskega Partizana, preizkusil se je v Detroitu, branil je barve madridskega Reala in še številnih drugih klubov, Ratka Vardo smo lahko spremljali tudi v dresu Olimpije. Nekdanji center je pred tremi leti sklenil kariero, tako kot vsi ostali, pa zdaj zaradi koronavirusa živi v karanteni. In očitno jo težko prenaša, ob koncu tedna je imel v svojem domu bližnje srečanje s policijo.

Ratko Varda se je odločil na svojem dvorišču oprati svojega jeklenega konjička, a so ga sosedi prijavili, da krši policijsko uro. Možje postave so se hitro pojavili na 'kraju zločina' in nekdanjega košarkarja opozorili, da pranje avtomobila ni dovoljeno. Kaznovali ga niso, a to ni bil razlog, da 213 cm visoki možakar ne bi izgubil živcev.

"Policija trenira strogost, ko maltretiranje preide na višjo raven. Ko po dnevih in dnevih sedenja v hiši odpreš garažo, da bi opral avto, se pojavijo 'fantje v modrem', da bi mi napisali kazen v moji garaži pred mojo hišo. In medtem ko stojim v svoji hiši, zahtevajo osebno izkaznico ob pojasnilu, da ne smem očistiti avtomobila in da naj zaprem garažna vrata, ker je policijska ura. Še enkrat bom ponovil. Gre za prepoved gibanja, ampak v to očitno spada tudi to, da nimate pravice očistiti in oprati svojega avtomobila. Sramota, do kod gre maltretiranje. Kje je meja," je na svoje Instagramu zapisal Ratko Varda.

Članki iz rubrike