mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 29.02.2020 12:04:20

HM, kako 'zanimivo'! Olimpiji bo sodil sodnik, za katerega je nasprotni trener dejal: IMAMO SODNIKE!

alesfevzer.com
Odločitev, ki buri duhove.

Veliko je bilo polemik po januarskem porazu Cedevite Olimpije do domači tekmi proti Mornarju, na kateri je gostujoči strateg Mihailo Pavičević v odmoru pred podaljškom svojim varovancem dejal, da 'imajo sodnike'.

»Oni so v bonusu, mi imamo sodnike. Ne mečite z razdalje. Pojdite v prodor,« je Pavičević v Stožicah dejal svojim varovancem, ki so nato zmagali z 91:90. Ljubljančani so zahtevali uradno obravnavo primera zaradi "utemeljenega suma o nepravilnosti v igri in sojenju, ki meče slabo luč na ligo, ekipe, trenerje in sodnike". Posnetek po mnenju zmajev nakazuje na sum mogočega dogovora med nedefinirano osebo in sodniki, da bi ti pomagali Mornarju. Odgovora niso dobili. Kasneje so svojo zahtevo pristojnim organom poslali še enkrat, pa znova naleteli na gluha ušesa.

Pri Olimpiji so predsedstvu lige, direktorju in komisarju sodnikov obenem svetovali, naj do konca tega postopka omenjene trojice ne delegira na tekme. Toda kmalu doživeli šok. Eden od trojice sodnikov na sporni tekmi, Miloš Konjević, je bil delegiran že za tekmo Olimpije in FMP-ja kmalu po incidentu, jutri v Beogradu na zelo pomembni tekmi proti Crveni zvezdi pa jim bo sodil drugi izmed njih Tomislav Hordov. Zanimivo …

Članki iz rubrike