par Dobra karma

Ljudje, ki nam jih pošlje vesolje, imajo svojo ...

anita šumer1 Svet24.si

»Z vsakim kruhom, ki ga spečem, je Sašo vedno ...

Silvester 2 Reporter.si

(VIDEO) V zakulisju: kako je Janša klical na ...

sodra, toča, Dvor pri Polhovem Gradcu Svet24.si

FOTO: Na nebu se je razbesnelo, zaradi neurij ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

plestenjak 5 Njena.si

Božanski užitki Modrijana Blaža

ku
ku
1 29.02.2020 12:04:20

HM, kako 'zanimivo'! Olimpiji bo sodil sodnik, za katerega je nasprotni trener dejal: IMAMO SODNIKE!

alesfevzer.com
Odločitev, ki buri duhove.

Veliko je bilo polemik po januarskem porazu Cedevite Olimpije do domači tekmi proti Mornarju, na kateri je gostujoči strateg Mihailo Pavičević v odmoru pred podaljškom svojim varovancem dejal, da 'imajo sodnike'.

»Oni so v bonusu, mi imamo sodnike. Ne mečite z razdalje. Pojdite v prodor,« je Pavičević v Stožicah dejal svojim varovancem, ki so nato zmagali z 91:90. Ljubljančani so zahtevali uradno obravnavo primera zaradi "utemeljenega suma o nepravilnosti v igri in sojenju, ki meče slabo luč na ligo, ekipe, trenerje in sodnike". Posnetek po mnenju zmajev nakazuje na sum mogočega dogovora med nedefinirano osebo in sodniki, da bi ti pomagali Mornarju. Odgovora niso dobili. Kasneje so svojo zahtevo pristojnim organom poslali še enkrat, pa znova naleteli na gluha ušesa.

Pri Olimpiji so predsedstvu lige, direktorju in komisarju sodnikov obenem svetovali, naj do konca tega postopka omenjene trojice ne delegira na tekme. Toda kmalu doživeli šok. Eden od trojice sodnikov na sporni tekmi, Miloš Konjević, je bil delegiran že za tekmo Olimpije in FMP-ja kmalu po incidentu, jutri v Beogradu na zelo pomembni tekmi proti Crveni zvezdi pa jim bo sodil drugi izmed njih Tomislav Hordov. Zanimivo …

Članki iz rubrike