polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

ku
ku
1 29.02.2020 12:04:20

HM, kako 'zanimivo'! Olimpiji bo sodil sodnik, za katerega je nasprotni trener dejal: IMAMO SODNIKE!

alesfevzer.com
Odločitev, ki buri duhove.

Veliko je bilo polemik po januarskem porazu Cedevite Olimpije do domači tekmi proti Mornarju, na kateri je gostujoči strateg Mihailo Pavičević v odmoru pred podaljškom svojim varovancem dejal, da 'imajo sodnike'.

»Oni so v bonusu, mi imamo sodnike. Ne mečite z razdalje. Pojdite v prodor,« je Pavičević v Stožicah dejal svojim varovancem, ki so nato zmagali z 91:90. Ljubljančani so zahtevali uradno obravnavo primera zaradi "utemeljenega suma o nepravilnosti v igri in sojenju, ki meče slabo luč na ligo, ekipe, trenerje in sodnike". Posnetek po mnenju zmajev nakazuje na sum mogočega dogovora med nedefinirano osebo in sodniki, da bi ti pomagali Mornarju. Odgovora niso dobili. Kasneje so svojo zahtevo pristojnim organom poslali še enkrat, pa znova naleteli na gluha ušesa.

Pri Olimpiji so predsedstvu lige, direktorju in komisarju sodnikov obenem svetovali, naj do konca tega postopka omenjene trojice ne delegira na tekme. Toda kmalu doživeli šok. Eden od trojice sodnikov na sporni tekmi, Miloš Konjević, je bil delegiran že za tekmo Olimpije in FMP-ja kmalu po incidentu, jutri v Beogradu na zelo pomembni tekmi proti Crveni zvezdi pa jim bo sodil drugi izmed njih Tomislav Hordov. Zanimivo …

Članki iz rubrike