ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

ula šemole Svet24.si

FOTO: Slovenska zajčica z Balija: "Koronavirusa ...

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

Benjamin Dolić, the vocie (4) Njena.si

Presenečenje: Nemčijo bo na Evroviziji zastopal ...

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

STA
STA
0 26.04.2019 10:29:54

Zvezda prejela rekordno KAZEN za sramotne dogodke v Beogradu: Ali je bilo pravici zadoščeno?

Reuters
Disciplinski sodnik jadranske košarkarske lige Saša Pavličić Bekić je po odločilni tekmi finala lige Aba med Crveno zvezdo in Budućnostjo, Beograjčani so zmagali s 97:54 in si izborili nastop v evroligi, Crveni zvezdi naložil najvišjo kazen v zgodovini lige. S tem skuša vodstvo rešiti omenjeno tekmovanje, ki so ga zaznamovali številni izgredi.

Peta tekma finala se je zaradi neredov in napada na gostujoče igralce začela z enourno zamudo. Košarkarje črnogorske ekipe so namreč privrženci beograjskega kluba verbalno žalili že na poti od avtobusa do dvorane Aleksandar Nikolić, pri ogrevanju pa so na njih zmetali številne kovance, vžigalnike, plastenke, polnilce za telefon, kamenje, steklenice in stole. Manjša skupina beograjskih navijačev je tudi vdrla na parket, tako da so se košarkarji črnogorske ekipe dvajset minut pred začetkom tekme umaknili v notranjost dvorane.

Crvena zvezda je za vrsto hudih disciplinskih prestopkov, med njimi v oči bodejo zlasti grožnje in napadi na košarkarje Budućnosti neposredno pred začetkom odločilne tekme, prejela kazen zaprtja dvorane Aleksandar Nikolić za prvi dve tekmi naslednje sezone, na naslednjih treh tekmah pa bodo lahko na tribunah sedeli le ženske in otroci do 14 let, danes piše Jutarnji list.Drugi "navijači" in odrasli moški, ki bodo želeli v živo spremljati domače tekme Crvene zvezde v ligi Aba, bodo lahko v dvorani le na šestih tekmah v sezoni, z izjemo končnice.

Poleg tega bo moral beograjski klub v blagajno lige odšteti največjo denarno kazen v zgodovini tega tekmovanja - 35.000 evrov -, še piše Jutarnji list.

Značke: košarka, liga aba, kazen

Članki iz rubrike