32_7pot v 160gajsek darja Odkrito.si

Peklenske muke Darje Gajšek

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 21. marca

girl-1666678_1280 Petisvet.si

Kaj vse nas čaka v tem astrološkem obdobju?

klobase, hrenovke Svet24.si

Nihče ne ve, kaj je v hrenovkah ali klobasah

Jelena Karleuša, Divna Karleuša Svet24.si

Karleuša se je več ur oklepala maminega trupla

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

deniz 2 Njena.si

Tako se je zvezdnik Istanbulske neveste odzval na ...

ku
ku
0 16.03.2019 09:26:06

Jure Zdovc BRUTALNO ISKRENO pred tekmo sezone: ZATO SEM PRIŠEL, to si mislim o KLUBSKIH POTEZAH

alesfevzer.com
Jure Zdovc se je pred tedni spet vrnil k Olimpiji, s katero je tesno povezan skozi celotno svojo kariero. Jutri zvečer ga v Novem mestu čaka tekma za preživetje.

Obračun s Krko, po katerem bo ena od obeh ekip zapustila 1. ligo ABA, je zanj prišel prehitro. Ekipo, za katero priznava, da ni sestavljena po njegovih merilih in da je v slabem psihofizičnem stanju, namreč še ni uspel spraviti na zadovoljivo raven.

V intervjuju za Sportal je spregovoril tudi o svoji odločitvi, da gre z roko v žerjavico, kot pravimo. "Še pred nekaj tedni se nisem videl v tej vlogi, ki v danem položaju prinaša več minusov kot plusov. Zastopnik ni bil pretirano navdušen. Tudi družina me je prepričevala, naj dobro razmislim. Morda bo zvenelo neskromno, a zaradi stanja, v katerem je Olimpija, je to v moji trenerski karieri celo korak nazaj. Zavestno sem se odločil, da bom eno leto počival. A na koncu mi kot skorajšnjemu Ljubljančanu in osebi, ki je tesno povezana z Olimpijo, ni vseeno, kaj se dogaja s klubom," je razlagal Konjičan.


Kot je dejal, ima v glavi tudi scenarij, po katerem bi Olimpija izpadla iz tekmovanja. "Vsaka stvar je za nekaj dobra."

zdovc 1
alesfevzer.com


O politiki kluba in direktorju Romanu Liscu ima kakopak svoje mnenje: "Športno politiko bi moral voditi nekdo, ki ima znanje in izkušnje na tem področju. Olimpija je letos naredila preveč napak. Vem, da ni nihče namenoma vlekel slabih potez. Osnovna ideja pa je bila zgrešena. Igralci so neizkušeni. Številni med njimi nimajo osnovnega tehničnega znanja. Poleg tega so najmlajši igralci tujci, kar otežuje delo v domačem prvenstvu. Slutil sem, kaj se bo zgodilo. To sem mnogim tudi povedal. Upam, da mi Zoran Martič ne zameri, a vedel sem, da ne bo dočakal konca sezone. Zakaj? Ko ne gre, je prvi krivec trener."

Značke: jure-zdovc, olimpija

Članki iz rubrike