19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

tek Petisvet.si

Vsi blagoslovi gibanja na prostem

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

ue
ue
0 04.02.2019 15:17:11

ON naj bi bil REŠITEV za OLIMPIJO! V Stožicah povratnik v zmajevo gnezdo! 'Ljubljana je moje mesto ...'

alesfevzer.com
Olimpija je v svoje vrste pripeljala izkušenega nekdanjega svojega igralca.

Dolgo časa so v Stožicah iskali primernega organizatorja igre. Konec prejšnjega tedna so pripeljali Srba Dejana Miljenovića, a slednji bo lahko igral samo še na štirih tekmah lige ABA, kjer se Olimpija bori za obstanek.

V slovenski ligi in pokalu nima pravice nastopa, ker je Olimpija v tej sezoni že registrirala osem tujih košarkarjev, zato so v klubu intenzivno iskali tudi slovenskega plejmejkerja. Našli so ga v Bobanu Tomiću, 30-letniku, ki je otrok Olimpije.Zeleno-beli dres je sicer nosil le v sezoni 2005/06, potem pa igral v več slovenskih (Postojna, Hrastnik, LTH Castings, Rogaška, Grosuplje, Krka) in tujih (Falco/Mad, Graz/Avt, Komarno/Slk, Levice/Slk) klubih. Leta 2015 je bil na pripravah reprezentance za EuroBasket, a se ni prebil med dvanajsterico.

"Zelo vesel sem, da sem se pridružil Olimpiji. Ljubljana je moje mesto, tu je moj dom in vem, kaj pomeni igrati za največji slovenski košarkarski kolektiv. Ekipa je zelo nadarjena, sam bom napravil vse, kar je v moji moči, da v državnem prvenstvu in pokalnem tekmovanju dosežemo vse zastavljene cilje," je povedal Tomić.

Članki iz rubrike