jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

Mojca Žnidarič Svet24.si

Poslanki kazen na dan izvolitve

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

Jana_Koteska Svet24.si

FOTO: Lepa manekenka v plesnih čeveljcih

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

Saša Lendero Njena.si

Kdo je tako zlomil Sašo Lendero?

ue
ue
1 19.06.2018 10:09:07

URADNO! Olimpija v svoje vrste pripeljala velikega črnogorskega talenta!

alesfevzer.com
Nadaljuje se kadrovanje v Stožicah, novo ime prihaja iz Črne Gore.

Olimpija je sklenila večletno pogodbo z 18-letnim črnogorskim košarkarjem Markom Simonovićem, ki velja za enega najbolj obetavnih igralcev svoje generacije. Mladi, 210 centimetrov visoki Črnogorec se bo pridružil vrstnikoma, Ukrajincu Isufu Sanonu ter Hrvatu Luki Šamaniću. Trojica mladih velja za ene izmed najbolj talentiranih mladih košarkarjev v Evropi, so sporočili iz tabora zmajev.


Simonović je lansko sezono nosil dres Siene, kjer je v drugi italijanski ligi v povprečju v 11,7 minute na tekmo dosegal po 5,2 tocčke in 2,7 skoka na tekmo. Leta 2017 je zaigral tudi na evropskem prvenstvu do 18 let, kjer je za Črno goro dosegal po 17,7 točke in 8,4 skoka na tekmo.

"Izjemno veseli smo, da smo v igralski kader dodali Marka Simonovića, ki se bo prav zagotovo odlično vklopil v moštvo. Skupaj z Luko Šamanićem in Isufom Sanonom lahko odkrito trdimo, da ima Petrol Olimpija v svojih vrstah tri izmed najbolj nadarjenih mladih igralcev. Želimo si, da Petrol Olimpija znova postane valilnica talentov, ne glede na to, ali govorimo o evropskih tekmovanjih ali pa ligi NBA," je dejal direktor kluba Roman Lisac.

Članki iz rubrike