Foto Žiga Culiberg RTV SLO (40 of 3) Odkrito.si

Kdo tolaži Maria Galuniča?

SAMBOLEC1 Svet24.si

Kaj o zdravi prehrani pravi Dr. Feelgood?

karma Petisvet

Izgubljamo bitko z duhovi, a sploh ne vemo!

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Trenutek smrti 1 Svet24.si

Kaj v resnici doživimo v trenutku svoje smrti?

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

nadiya bychkova Njena.si

Nadiya Bychkova pripeljana do limita

ue
ue
1 19.06.2018 10:09:07

URADNO! Olimpija v svoje vrste pripeljala velikega črnogorskega talenta!

alesfevzer.com
Nadaljuje se kadrovanje v Stožicah, novo ime prihaja iz Črne Gore.

Olimpija je sklenila večletno pogodbo z 18-letnim črnogorskim košarkarjem Markom Simonovićem, ki velja za enega najbolj obetavnih igralcev svoje generacije. Mladi, 210 centimetrov visoki Črnogorec se bo pridružil vrstnikoma, Ukrajincu Isufu Sanonu ter Hrvatu Luki Šamaniću. Trojica mladih velja za ene izmed najbolj talentiranih mladih košarkarjev v Evropi, so sporočili iz tabora zmajev.


Simonović je lansko sezono nosil dres Siene, kjer je v drugi italijanski ligi v povprečju v 11,7 minute na tekmo dosegal po 5,2 tocčke in 2,7 skoka na tekmo. Leta 2017 je zaigral tudi na evropskem prvenstvu do 18 let, kjer je za Črno goro dosegal po 17,7 točke in 8,4 skoka na tekmo.

"Izjemno veseli smo, da smo v igralski kader dodali Marka Simonovića, ki se bo prav zagotovo odlično vklopil v moštvo. Skupaj z Luko Šamanićem in Isufom Sanonom lahko odkrito trdimo, da ima Petrol Olimpija v svojih vrstah tri izmed najbolj nadarjenih mladih igralcev. Želimo si, da Petrol Olimpija znova postane valilnica talentov, ne glede na to, ali govorimo o evropskih tekmovanjih ali pa ligi NBA," je dejal direktor kluba Roman Lisac.

Članki iz rubrike