ana dolinar Odkrito.si

Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

intuicija 1 Petisvet

5 nujnih opozoril, da nekaj ni ...

glarus Svet24.si

FOTO: Pirati so jih presenetili s kalašnikovi

meghan markle stara Svet24.si

Tako bo osivela in se zgubala Meghan Markle

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Kako je bila Helena Blagne videti v resnici?

ue
ue
0 27.05.2018 10:55:30

Ali to kaj pomeni? Bo ON novi trener Olimpije?

Luka Gerlanc / CROPIX
Kaj se bo po koncu sezone zgodilo na klopi Ljubljančanov?

V taboru nogometašev Olimpije bo po zaključku sezone 99-odstotno prišlo do menjave na klopi, Igorja Bišćana bržkone le še čudež oziroma velik preobrat lahko zadrži v Ljubljani.

Zanimiva pa je tudi zgodba na klopi košarkarjev Petrola Olimpije. Če se je še pred časom zdelo, da ima Zoran Martić, ki je sredi sezone zamenjal Gašperja Okorna, polno podporo vodstva, zdaj ni gotovo, da je temu še tako.

Vse pogosteje se v kuloarjih govori o tem, da bo Martić glavni trener le še do konca sezone - posebej če bo Olimpija izgubila finale s Krko - in da bo nato spet sledila menjava. Seveda se postavlja vprašanje, kdo ga bi lahko nadomestil. Morda se je odgovor skrival na tribunah Tivolija na petkovi tretji tekmi finala.

Takrat je namreč tekmo gledal tudi Slobodan Subotić, nekdanji igralec zmajev in leta 2012 zelo kratek čas tudi direktor Olimpije. Subotića se je po tistem že večkrat znova povezovalo s klubom, zdaj pa bi se kockice lahko zložile. Piksi je prost, saj se je s Cibono razšel že sredi sezone, nikoli pa ni skrival velike naklonjenosti Olimpiji in temu, da bi nekoč spet bil njen del.

In v petek je bil v Tivoliju povsem sam na tribuni za enim od košev. Kot bi si hotel v miru ogledati tekmo in si ustvariti določeno mnenje, brez "prišepetovalcev" in ostalih motečih dejavnikov ... Bomo videli.

Značke: olimpija, subotic, martič

Članki iz rubrike