vesna derzek1 Odkrito.si

Novinarka RTV Slovenija v veselem pričakovanju

meghan 1 Svet24.si

Zaokrožili zelo vroči posnetki seksi Meghan ...

Deček Cameron Macauley preteklo življenje Petisvet.si

Mamica, imel sem drugo družino, preden sem umrl

upravna enota, okence Svet24.si

Na upravni enoti v Ljubljani kaos in zlom sistema:...

nlp, neznanie leteči predmet, luči Svet24.si

AUDIO: Piloti so videli "NLP" in "zelo svetle ...

Miley Cyrus Najstnica.si

Miley Cyrus doživela hudo tragedijo

helena blagne 2 Njena.si

Šok: Helena Blagne popolnoma neprepoznavna

ue
ue
0 27.05.2018 10:55:30

Ali to kaj pomeni? Bo ON novi trener Olimpije?

Luka Gerlanc / CROPIX
Kaj se bo po koncu sezone zgodilo na klopi Ljubljančanov?

V taboru nogometašev Olimpije bo po zaključku sezone 99-odstotno prišlo do menjave na klopi, Igorja Bišćana bržkone le še čudež oziroma velik preobrat lahko zadrži v Ljubljani.

Zanimiva pa je tudi zgodba na klopi košarkarjev Petrola Olimpije. Če se je še pred časom zdelo, da ima Zoran Martić, ki je sredi sezone zamenjal Gašperja Okorna, polno podporo vodstva, zdaj ni gotovo, da je temu še tako.


Vse pogosteje se v kuloarjih govori o tem, da bo Martić glavni trener le še do konca sezone - posebej če bo Olimpija izgubila finale s Krko - in da bo nato spet sledila menjava. Seveda se postavlja vprašanje, kdo ga bi lahko nadomestil. Morda se je odgovor skrival na tribunah Tivolija na petkovi tretji tekmi finala.

Takrat je namreč tekmo gledal tudi Slobodan Subotić, nekdanji igralec zmajev in leta 2012 zelo kratek čas tudi direktor Olimpije. Subotića se je po tistem že večkrat znova povezovalo s klubom, zdaj pa bi se kockice lahko zložile. Piksi je prost, saj se je s Cibono razšel že sredi sezone, nikoli pa ni skrival velike naklonjenosti Olimpiji in temu, da bi nekoč spet bil njen del.

In v petek je bil v Tivoliju povsem sam na tribuni za enim od košev. Kot bi si hotel v miru ogledati tekmo in si ustvariti določeno mnenje, brez "prišepetovalcev" in ostalih motečih dejavnikov ... Bomo videli.

Značke: olimpija, subotic, martič

Članki iz rubrike