gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
2 19.01.2018 18:00:38

ZVENEČE IME V STOŽICAH! Slovenski prvaki registrirali pred leti enega vidnejših košarkarjev v Evropi

www.alesfevzer.com
V taboru Petrola Olimpije je v zadnjih dneh živahno. Kot da bi se zmaji predčasno prebudili iz zimskega spanca, v teh dneh kar po tekočem traku predstavljajo novince v svojem igralskem kadru.

V prihodnje bo del Petrola Olimpije tudi Erazem Lorbek, ki se že dalj časa skuša vrniti v vrhunsko košarko. Iz kluba so danes sporočili, da bo od njegove fizične pripravljenosti odvisno, ali bo pomagal tudi na igrišču ali pa zgolj kot del trenerskega štaba.

Najstarejši od bratov Lorbek, ki je nazadnje igral za Barcelono, pred tem pa za Fortitudo, Unicajo, Benetton, Lottomatico Romo in moskovski CSKA, se je ta teden pridružil treningom članske ekipe Olimpije, kjer pomaga mlajšim igralcem.

erazem lorbek
www.alesfevzer.com


Triintridesetletnega krilnega centra registrirali za nastope v ligi ABA in ligi Nova KBM, ne pa tudi za nastope v Fibini ligi prvakov. Če se bo v naslednjih tednih ustrezno fizično pripravil, bo ekipi lahko pomagal tudi na uradnih tekmah. V primeru, da mu zaradi zdravstvenih težav vrnitev na košarkarska igrišča ne bo uspela, pa se bo priključil trenerskemu štabu.

V ljubljanskem klubu so sicer danes na novinarski konferenci predstavili še eno okrepitev, Mirzo Begića, ki se je v Ljubljano vrnil do konca sezone 2019/20. V slovensko prestolnico je že včeraj pripotoval tudi 18-letni Yusuf Sanon, izjemno nadarjeni Ukrajinec, ki ima po očetu afriške korenine.

Članki iz rubrike