Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
0 28.05.2017 21:02:00

Ste res novi direktor Olimpije, gospod Lisac?

Nikola Miljković
V ljubljanski Olimpiji se po koncu sezone očitno obeta kar nekaj sprememb.

Po osvojenem naslovu državnega prvaka bo kmalu na sporedu skupščina kluba, na kateri bo ustoličen novi predsednik Tomaž Berločnik, predsednik uprave Petrola, slednji bo v prihodnje tudi nadomestil Union v imenu kluba.

Veliko se govori o menjavi na klopi, čeprav je Gašper Okorn osvojil dvojno krono. Ima sicer še pogodbo, z opcijo, da jo ena ali druga stran prekineta. Šušlja se o Juretu Zdovcu, prvemu izboru župana Zorana Jankovića, toda šlo naj bi (za zdaj) res le za govorice, slednje na klop postavljajo tudi Zmaga Sagadina, pa čeprav je ta znal večkrat povedati, da ga ta vloga ne zanima, bi se pa z veseljem v Olimpijo vrnil kot vodja nekega programa, šef strokovnega vodstva ali nekaj podobnega.



Letos bo tudi Olimpija spet gradila ekipo veliko prej kot lani, ko je bila »ad hoc« sestavljena »pet minut« pred začetkom priprav. Besedo pri sestavljanju bo imel tudi že novi (športni) direktor, ki ga bo, kot se govori, nastavil Berločnik kot del svoje nove ekipe v klubu. Ta direktor naj bi tudi že imel ime in priimek, to je Roman Lisac, ki po predlanskem (prisilnem) odhodu iz lige ABA ni imel funkcije v košarki.

"Ste res novi direktor?," smo vprašali Lisca. "Ne. Pisalo se je že o tem, da sem direktor, ampak to ni res. O tem bo odločal predsednik," je bilo vse, kar je bil pripravljen povedati Lisac, zaman smo še drezali vanj. Toda skrivnosti kmalu ne bo več, po skupščini v začetku junija se bo klobčič zelo hitro začel odvijati.

Članki iz rubrike