Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
db
db
25.12.2015 12:52:15
Deli članek:

Zvezda odpustila zvezdnika, ker je spet kadil travo?

Grega Wernig

Organizator igre Crvene zvezde je po poročanju srbskega medija ponovil napako, ki ga je oddaljila od parketa na začetku sezone.

Crvena zvezda je razdrla pogodbo z organizatorjem igre Marcusom Williamsom, ker naj bi Američan ponovno kadil marihuano, poroča Kurir.

Williams v četrtek ni bil v postavi Zvezde ob zmagi proti Zadru (83:57) in hitro je zaokrožila novica, da so Beograjčani prekinili pogodbo z Američanom. Slednji je bil v lanski sezoni kljub nekonstantnosti eden od nosilcev igre rdeče-belih ob pohodu na domače in regionalne naslove, poleti pa je padel na doping testu, saj je bil na tekmi finala srbske superlige proti Partizanu pod vplivom marihuane.

Sledil je večmesečni suspenz, pravico do igranja pa je spet dobil prvega decembra. Zvezdi je pomagal do uvrstitve v Top 16 evrolige, vendar pa je imel manj vidno vlogo kot v lanski sezoni, saj je vmes dirigentsko palico v vrsti Zvezde prevzel Stefan Jović.

USODEN NEURADNI TEST
Williams je po poročanju Kurirja v preteklem tednu pri lastniku kluba Nebojši Čoviću izrazil nezadovoljstvo nad pomanjkanjem igralnih minut, a nato vendarle zaigral na odločilni evropski tekmi proti Bayernu.

Po srečanju je Zvezda izvedla neuradno dopinško testiranje in Williams je, po pisanju Kurirja, spet padel. Tudi tokrat naj bi bila usodna marihuana, ki je torej botrovala neslavnemu odhodu Američana, slednji je že na poti v domovino.

Ob številnih sporočilih je Williams tudi ugasnil svoj račun na Twitterju. Kot njegova zamenjava bo najbrž prišel Vasilije Micić, ta je nazadnje igral za Bayern.