evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ps
ps
0 16.11.2014 13:18:06

Pretep na tribuni na tekmi Levski - Partizan

Na srečanju osmega kroga lige ABA med bolgarskim Levskim in beograjskim Partizanom je v premoru med prvo in drugo četrtino prišlo do napada na nekaj gostujočih navijačev.

Tekma je bila za pol ure prekinjena, pozneje pa so jo nadaljevali pred praznimi tribunami, Partizan je gladko premagal domače moštvo.

Ne bomo rekli, da je bilo kaj takega pričakovano, a dejstvo je, da je bil dvoboj lige ABA med Levskim in Partizanom eden tistih, za katere pravimo, da so tekme visokega tveganja. Varovanje v dvorani je bilo zato, vsaj kolikor je bilo to mogoče videti na teve zaslonih, precej skromno.



Navijači Levskega so premor med četrtinama izkoristili za to, da napadejo skupino pristašev Partizana, ki so sedeli za klopjo črno-belih. Čeprav so igralci Levskega takoj stopili v bran tako košarkarjem kot privržencem Partizana, niso mogli preprečiti, da nekateri posamezniki ne bi obračunali z moškim, ki je po poročanju nosil šal kluba iz Beograda. S posnetka sodeč, je bila tarča tudi njegova majica, ki je očitno ni želel sleči in zato dobil številne udarce.

Šele čez nekaj časa je v dvorano prišla policija, dvoboj je bil prekinjen več kot pol ure, med tem časom so izpraznili tribune. Levski čaka kazen, a izključitev iz lige, o kateri so govorili nekateri mediji, najbrž ne pride v poštev. Vendarle so Bolgari šele letos prišli v ligo, obstaja obojestranski interes, da so v njej, poleg tega so igralci Levskega takoj zaščitili igralce in vodstvo Partizana. Mimogrede, na spletni strani lige ABA o incidentu ni niti besede.

Članki iz rubrike