Milan Kučan Svet24.si

Milan Kučan: »Oblast nas vrača v državo, iz ...

dekle, najstnica, zloraba Svet24.si

Zverinski očim jo je posiljeval, prostituiral, ...

borut pahor pl1 Reporter.si

Z Janšo se ne sovraživa: predsednik države ...

T 28 Trojan, Red Bull Svet24.si

Strmoglavilo letalo z znanim slovenskim fotografom...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Komu je Ivan Zidar izročil ključe do tajnih ...

ATA IMAGES printscreen Odkrito.si

JELENA KARLEUŠA - zanemarjena in razburjena

vesna krajnc Njena.si

Umrla je Vesna Krajnc iz šova Kmetija išče ...

STA
STA
4 15.05.2021 21:34:50

ŠOK NA JESENICAH! Kljub dvojni kroni...

ALESFEVZER.COM
Slovenski hokejski klub Sij Acroni Jesenice je danes na uradni spletni strani sporočil, da Marcel Rodman ni več športni direktor državnih prvakov. Nekdanji slovenski reprezentant se je v jeseniške pisarne vrnil konec lanskega januarja, po dobrih 15 mesecih pa sta se obe strani v torek dogovorili za sporazumno prekinitev pogodbe.

Z Rodmanom kot športnim direktorjem so Jesenice v tej sezoni osvojile dvojno krono. V ponedeljek so po podaljšku na odločilni peti tekmi finala ugnali SŽ Olimpijo za 13. naslov slovenskih prvakov v času samostojne države. Olimpija je ostala pri 16 naslovih. V alpski ligi so Jeseničani obstali v polfinalu.

"Za mano je nova epizoda v jeseniškem hokeju. V novi vlogi sem užival, ter se marsikaj novega naučil. Ponosen sem na zadnjih 15 mesecev, ponosen na delo in napredek, ki smo ga skupaj dosegli, ter na dvojno slovensko hokejsko krono. Na žalost je moje tokratno obdobje v klubu spet prekratko, a si vendarle želim, da klub nadaljuje začrtano pot," je ob koncu poti z gorenjsko zasedbo dejal 39-letnik.

"Sij Acroni Jesenice in Marcel Rodman sta po tehtnem premisleku dne 11. 5. 2021 sklenila sporazumno prekinitev sodelovanja. Klub se Marcelu Rodmanu zahvaljuje za vso opravljeno delo, sodelovanje in pomoč v teh težkih časih. Na njegovi nadaljnji športni poti mu želimo veliko uspeha in zmag," pa je ob tem pristavil predsednik kluba Peter Bohinec.

Značke: hokej, slovenija

Članki iz rubrike