Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
4 15.05.2021 21:34:50

ŠOK NA JESENICAH! Kljub dvojni kroni...

ALESFEVZER.COM
Slovenski hokejski klub Sij Acroni Jesenice je danes na uradni spletni strani sporočil, da Marcel Rodman ni več športni direktor državnih prvakov. Nekdanji slovenski reprezentant se je v jeseniške pisarne vrnil konec lanskega januarja, po dobrih 15 mesecih pa sta se obe strani v torek dogovorili za sporazumno prekinitev pogodbe.

Z Rodmanom kot športnim direktorjem so Jesenice v tej sezoni osvojile dvojno krono. V ponedeljek so po podaljšku na odločilni peti tekmi finala ugnali SŽ Olimpijo za 13. naslov slovenskih prvakov v času samostojne države. Olimpija je ostala pri 16 naslovih. V alpski ligi so Jeseničani obstali v polfinalu.


"Za mano je nova epizoda v jeseniškem hokeju. V novi vlogi sem užival, ter se marsikaj novega naučil. Ponosen sem na zadnjih 15 mesecev, ponosen na delo in napredek, ki smo ga skupaj dosegli, ter na dvojno slovensko hokejsko krono. Na žalost je moje tokratno obdobje v klubu spet prekratko, a si vendarle želim, da klub nadaljuje začrtano pot," je ob koncu poti z gorenjsko zasedbo dejal 39-letnik.

"Sij Acroni Jesenice in Marcel Rodman sta po tehtnem premisleku dne 11. 5. 2021 sklenila sporazumno prekinitev sodelovanja. Klub se Marcelu Rodmanu zahvaljuje za vso opravljeno delo, sodelovanje in pomoč v teh težkih časih. Na njegovi nadaljnji športni poti mu želimo veliko uspeha in zmag," pa je ob tem pristavil predsednik kluba Peter Bohinec.

Značke: hokej, slovenija

Članki iz rubrike