Mobilna verzija
marko potrč Odkrito.si

Planet TV spremenil šov The Biggest Loser

TANJA ZAGAR Svet24.si

FOTO: Takšna je Tanja Žagar po novem

denar, prihranki, varčevanje, evri, kalkulator Svet24.si

Prejemniki izredne in redne denarne socialne ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

Selena Gomez Najstnica.si

Selena na jahti pokazala svoje telo v kopalkah

gregor Njena.si

Gledalci besni na produkcijo Planet TV

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

bk
bk

24. poletna liga Rudi Hiti brez slovenskih ekip

Poletna hokejska liga Rudi Hiti bo letos praznovala že svojo 24. ponovitev in drugič zapored jpa o bo gostila Ledna dvorana Tabor v Mariboru med 11. in 19. avgustom.

Zagotovo bo letošnja poletna hokejska liga najdaljša in največja, saj bo nastopilo kar devet mednarodnih hokejskih ekip. Med njimi bo pet državnih prvakov med njimi so štirje udeleženci hokejske lige prvakov, lige CHL.

Na Štajersko prihaja državni prvak Norveške, Stavanger, francoski prvak Gap, državni prvak Slovaške, Banska Bystrica, prvak lige EBEL, Vienna, in hrvaški prvak, Medveščak. Poleg njih bodo tu še podprvaka lige EBEL, celovški KAC, beljaški VSV in pa mariborskega soseda, Graz. Prvič prihaja v Slovenijo Lyon.

Organizatorji so razočarani, da tudi letos na turnirju ne bo slovenske ekipe. Tuje ekipe si želijo močnih tekem v pripravljalnem obdobju zatorej si tekem z nasprotniki iz nižjih lig ne želijo. Ekipe iz Norveške in Francije se pripeljemo od zelo daleč in pogoj je, da so tekme na vrhunski ravni.

Vseeno pa bo turnir minil s slovenskih pridihom, saj bodo s svojimi ekipami igrali Miha Verlič, Miha Štebih, Mitja Robarja, Ken Ograjenšek, Gašper Krošelj, Sašo Rajsar, Nik Simšič, Mark Čepon, z Lyonom pa prihaja trener Mitja Šivic ter Jaka Ankerst.

Vstopnice bodo na voljo na prodajnem mestu Ledne dvorane Tabor. Cena karte za posamezno tekmo je 5 evrov, otroci imajo prost vstop.

Značke: poletna-liga , rudi-hiti