900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 01.08.2016 08:33:05

Dosedanji kapetan ostaja Jeseničan

Arsen Perić
Miha Brus, dosedanji kapetan Jesenic, bo svojo hokejsko pot nadaljeval na Jesenicah.

Devetindvajsetletni napadalec sodi v bolj izkušeni del ekipe SIJ Acroni Jesenice in je ves čast zvest klubu iz Podmežakle, kjer bo ostal vsaj še eno sezono.


Miha Brus vstopa v svojo 14. člansko sezono, nadaljeval pa bo tudi s študijem na Fakulteti za šport, kjer ga čaka zgolj še nekaj obveznosti,

"V članskem hokeju sem že kar nekaj let in doživel sem veliko dobrih in slabih stvari. Povsod je tako, da se mešajo pozitivne in negativne stvari, mi pa se moramo temu prilagoditi. Seveda je bilo zelo težko pred leti, ko je članski hokej na Jesenicah skoraj ugasnil. Klub Acroni Jesenice je propadel, z njim pa je nekako izginila tudi druga članska ekipa HD mladi Jesenice. Vendar so se v tem klubu nekako zbrali, našli začasno rešitev in sestavili člansko ekipo, ki je nastopila v državnem prvenstvu. Sledil je projekt Team Jesenice, kjer smo dobili obrise nove članske ekipe. Res smo igrali zastonj, ampak pokazalo se je, da nas je še naprej kar precej takih, ki želimo Jesenicam v hokeju le dobro. S HDD SIJ Acroni Jesenice pa se je vse postavilo na višjo, zelo resno in perspektivno raven. Še naprej smo sodelovali v urejeni ligi, bili pa smo boljši, bolje vodeni in organizirani. Iz neke osnovne ekipe smo postajali ekipa z višjimi cilji. In to se sedaj nadaljuje," je za spletno stran kluba dejal Brus.

Značke: jesenice, brus

Članki iz rubrike