stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

hu
hu
0 17.01.2024 09:50:47

Kopitar v Dallasu, Dončić v Los Angelesu! Bo Anže v živo gledal spektakel v NBA? Odgovor ne pušča dvomov!

Profimedia
Hokejisti Los Angeles Kings so v ligi NHL končali niz igranja šestih tekem v gosteh. Tokrat so v Dallasu proti ekipi Stars izgubili z 1:5. Slovenski zvezdnik Anže Kopitar se v dvorani, v kateri tekme igra tudi Luka Dončić s svojo ekipo Dallas Mavericks, ni vpisal med strelce ali podajalce.

Dallas, ki je četrti v zahodni konferenci, je že v prvi tretjini dosegel dva zadetka prek Roopeja Hintza in Jevgenija Dadonova, v drugi je na 1:2 zmanjšal Drew Doughty, v zadnji tretjini pa so za zanesljivo domačo zmago poskrbeli Wyatt Johnston, ki je tako kot Hintz in Dadonov dodal še podajo, Joe Pavelski in Sam Steel.


"Poudarjamo pokrivanje in obrambo, ampak moramo tudi zadevati. Ko ne izkoristiš priložnosti, je pač težko zmagati," je dejal trener Los Angelesa Todd McLellan in dodal, da niti igranje dveh tekem v dveh dneh ne more biti izgovor za poraz.

Kopitar ni imel svojega dne, v dvorani American Airlines Center je ostal brez točke. Rojak Luka Dončić te tekme ni uspel ogledati, saj je z Dallas Mavericksi odpotoval v Los Angeles, kjer ga že v noči na četrtek čaka tekma z Lakersi. Tokrat v dvorani, ki predstavlja dom Kopitarju. Si bo Kopitar ogledal dvoboj vročih zvezdnikov lige NBA Dončića in LeBrona Jamesa? "Res že dolgo nisem bil doma in bo to moj prvi večer nazaj doma, toda resno smo razmišljali, da bi šli pogledat obračun z Lakersi. Izpustil je nekaj tekem, in če ga ne bo v postavi, seveda ne bomo šli. Če bo, pa bi nas znalo premamiti, kajti seveda ga je vedno lepo videti," je pojasnil največjih slovenski hokejski zvezdnik vseh časov. Daljši pogovor z njim bomo objavili v četrtkovi tiskani izdaji Ekipe SN, ki bo na voljo tudi na TRAFIKA24.SI!

Značke: dončić, kopitar, dallas

Članki iz rubrike